Eladó családi ház Újhartyán 99 000 000 Ft

Leírás

Újhartyánon, Budapesttől csak 20 percre eladó egy egyedi stílusú, kétgenerációs, 260 nm-es családi ház dísztóval és 1575 nm-es parkosított kerttel!

A családi ház 38-as porotherm téglából épült, a falakon dryvit szigeteléssel, zsindely fedéssel, mely szintén szigetelve van.
A földszinten lett kialakítva egy külön bejáratú lakrész, melyben található egy hálószoba, fürdőszoba-wc, gardrób és konyha-étkező-nappali.
A főépület földszinti része nyitott kialakítású, ízléses, rusztikus stílusú. Itt található az egy légterű konyha-étkező-nappali, iroda sarok, téli kert, fürdőszoba hidromasszázs sarokkáddal, infra szaunával, külön wc, gardrób, háztartási helyiség, kamra és egy hatalmas hálószoba.A tetőtérben kialakításra került egy hálószoba, zuhanyzó, wc, és két gyerek szoba, melyek jelenleg egybe vannak nyitva, de könnyen újra szétválaszthatók igény szerint és egy erkély, mely a parkosított kertre néz.

A ház alatt két helyiségből álló hatalmas pince található, amely alkalmas akár konditerem, vagy buli szoba kialakítására is, mivel itt egy nagyon régi boros pince is van.
A ház fűtése gáz kazánnal történik padló fűtésen keresztül, de alternatívát jelent a nappaliban és a téli kertben épített hangulatos kandalló-cserépkályha, amely mellé lekucorodhatunk a téli estéken. A nyári melegben klímák csökkentik a levegő hőmérsékletét.

Az autó elhelyezésére rendelkezésre áll egy garázs és egy fedett autó beálló is.
A parkosított kertben kialakításra került egy fedett, kerti kiülő, grillező rész, itt található egy jakuzzi és egy dísztó is.

Nagyon sok szépet és jót lehetne még írni erről a családi házról, de aki hasonló igényekkel otthont keres, annak érdemes személyesen megnézni, mert sem hirdetési szöveggel, sem képekkel nem tudjuk ezt az egyedi, otthonos hangulatot visszatükrözni!

A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőség, minden közintézmény megtalálható. Amennyiben megtetszett Önnek ez a lehetőség, kérem, keressen a megadott telefonszámon!

Újhartyán Budapesttől mindössze 20 percre, az M5-ös autópálya mellett található. A környék egyik legszebb kis városa, ahol rendezett környezet, színvonalas német nemzetiségű iskola, bölcsőde, óvoda található. Fél óránként rendszeres buszjárat indul a Népligetbe.

Díjmentes Hitel Centrumunk bank semleges tanácsadással, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és CSOK teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre térítésmentesen!

Referencia szám: HZ012034

Családi ház részletei

Ár: 99 000 000 Ft
Méret: 260 négyzetméter
Azonosító: 11279160
Irodai azonosító: HZ012034-4372419
Erkély mérete: 10.00 négyzetméter
Telek: 1575 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Luxus komfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép