Eladó családi ház Újkígyós 9 900 000 Ft

Leírás

Újkígyós déli részén, csendes mellékutcában, jól használható, széles utcafrontú, 1171m2-es telken eladó egy masszív, tégla építésű, 5 szobás, 135m2-es, két szintes kialakítású, felújítást igénylő családi ház.

Az ingatlan alsó szintjének központjában egy hall helyiség található, ahová az előszobából léhetünk be. Az alsó szint helyiségei mind a hallból nyílnak, külön bejáratúak. Egy amerikai konyhás nappaliszoba, két tágas hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön wc találhatóak a szinten. A konyhához egy tágas kamra is csatlakozik. A felső szintre szintén a hallból juthatunk, ott két különnyíló hálószoba és az ezeket összekötő közlekedő találhatóak, továbbá még egy helyiség, ahol egy fürdőszoba+wc alakítható ki. A ház mögött, a konyhából is megközelíthetően, déli kitettségű, FEDETT TERASZ kapott helyet, mely a meleg nyári napokon is felüdítő pihenést, családi, baráti összejövetelekhez ideális helyszínt kínál.

Az ingatlan belső terei felújítást igényelnek, új tulajdonosa saját igényei szerint alakíthatja ki új otthonát, anélkül, hogy a mások ízlésére elvégzett felújítások költségét a vételárban meg kellene térítenie. A ház statikai állapota remek, így kiváló alapot nyújt bármilyen felújításhoz, átalakításhoz.

Fűtés jelenleg nincs, legkönnyebben gázkonvektoros rendszer alakítható ki, mivel korábban is konvektorok voltak, csak leszerelésre kerültek, viszont a gázóra a helyén van. Ezen kívül természetesen bármilyen központi fűtés, elektromos fűtés is könnyen üzembe helyezhető. A közművek mindegyike saját mérővel rendelkezik.

A ház az 1980-as években épült téglából. Külső homlokzata átlagos állapotú, vakolathiányok, felázások nincsenek. A tető cserép fedésű, kisebb karbantartást igényel.

A telek 1171m2-es, széles utcafrontú. Otthoni munkához, háztáji gazdálkodáshoz melléképületek elhelyezhetőek. Jelenleg a házhoz kapcsolódóan még egy tároló áll a telken, mely a kerti szerszámok, használaton kívüli dolgok elhelyezéséhez ideális. Pihenő, sütögetőhely, játszótér, díszkert, veteményes számára bőséges hely áll rendelkezésre. Beállás több autó számára is megoldott, garázs is építhető.

A környezet jó ellátottságú, a település nem messze található központjában óvoda, iskola, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek, egyéb szolgáltatások mind elérhetőek. 5 perc sétányira buszmegálló található, ahonnan Békéscsabával és Gyulával is biztosított az átszállás nélküli összeköttetés.

Az ingatlan irányára: 9,9 M Ft

Irányár: 9900000 Ft

Referencia szám: HZ086123

Családi ház részletei

Ár: 9 900 000 Ft
Méret: 135 négyzetméter
Azonosító: 11377096
Irodai azonosító: HZ086123-4628557
Telek: 1171 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Padlás

Térkép