Eladó családi ház Újkígyós 26 900 000 Ft

Leírás

Gyulától és Békéscsabától 15 percre, Újkígyós város központjától nem messze, eladóvá vált egy 138 m2-es, 2 szintes családi ház, igény szerint a bútorokkal együtt.
A családi ház egy csendes utcában található, öt perc sétára a központtól. Itt szinte minden elérhető: pékség, dohánybolt, gazdabolt, Coop, cukrászda, iskola, óvoda stb.
Ajánlani tudom pároknak, nagy családosoknak és azoknak is akik most szeretnének családot alapitani. Az ingatlan per- és tehermentes, 1 hónapon belül költözhető, Falusi CSOK és CSOK pluszra alkalmas.
Ingatlan nagyon jó állapotban van, beton alapon tégla falak, beton födém, szerkezetileg masszív. A lakóépület helységei: nappali, étkező, konyha, 2 hálószoba, 2 fürdő és WC, szélfogó, kazánház tárolóval, és két terasz.
A zárt telken ( 2166 m2) található több melléképület: 11 m2-es nyári konyha, 21 m2-es garázs, mind a két helység fűthető, kamra, tároló és egy régen boltként üzemelt épület, ami átalakítható szobává vagy egy másik garázzsá, ki milyen fantáziát lát majd benne.
Az udvarban található egy működő nagy füstölő illetve, van egy kis tó, amiben 100 hal úszkál, fölötte ível át egy kis híd, ami bele vezet minket egy nagy filagóriába.
Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán és hűtő-fűtő klíma biztosítja. Gáz telken belül, 3 fázis van mindenhol. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal a hét bármely napján.
Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít. Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.
Mezyv Iván
+36-30/934-16-04
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 26 900 000 Ft
Méret: 138 négyzetméter
Azonosító: 11339462
Irodai azonosító: 432168
Telek: 2166 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cserépkályha
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz