Eladó családi ház Újlengyel 154 900 000 Ft

Leírás

Újlengyelben, kiváló fekvésű és elosztású, nagycsaládosoknak, vagy vállalkozóknak is ideális 5 szobás családi ház, 2 szinten, 1400 m2-es, összközműves telken, garázzsal, parkosított udvarral, medencével, csendes utcában eladó!

A 2019-ben igényesen felújított, tégla építésű ház, átgondolt kialakítással és elosztással készült. A hatalmas ablakoknak köszönhetően fényárban úszik az 55m2-es, közvetlen teraszkapcsolatos nappali.
A fűtést és a meleg vizet puffertartállyal kiegészített kondenzációs kazán biztosítja, radiátorokon és padlófűtésen keresztül, mely rendszer mobil alkalmazással, távolról is vezérelhető, valamint szobánként egyedileg szabályozható termosztáttal is.
A földszint szinteltolással épült és az óriási amerikai konyhás nappali mellett, helyet kapott továbbá 2 szoba és egy gyönyörű fürdőszoba is. Az emeletre felérve még 2 szobát találunk hatalmas beépített gardróbszekrényekkel. Minden helyiség, a nagy ablakoknak köszönhetően napfényben úszik, redőnnyel, és szúnyoghálóval is fel van szerelve. A minden igényt kielégítő, Michelin-csillagos chef által megálmodott konyhából a hátsó parkosított kert irányába léphetünk ki, ahol hatalmas terasz, tűzrakó és a napenergiával fűthető, homokszűrős vízforgatóval ellátott medence és egy kültéri bárpult is fogad minket. Kiválóan alkalmas akár nagyobb társasági összejövetelekre is.

A fővárostól autóval mindössze 20 percre található ez a nagyon hangulatos, folyamatosan fejlődő kis település, mely számos előnnyel rendelkezik. Vállalkozásbarát, mivel helyi adómentes, iskola, zeneiskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertál, élelmiszerbolt, üvegszálas internet/kábel TV.
A ház elhelyezkedése is kiváló, van közelben bevásárlási lehetőség és a távolsági buszmegálló is 5 perc sétával elérhető!

Igen, ez lehet az Ön otthona! A hét bármely napján elérhető vagyok telefonon és e-mailen is! Hívjon bátran, hogy az álom valósággá váljon!

***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól! Babaváró, CSOK, valamint személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt! *****

Referencia szám: HZ505884

Családi ház részletei

Ár: 154 900 000 Ft
Méret: 184 négyzetméter
Azonosító: 11302139
Irodai azonosító: HZ505884-3297119
Telek: 1400 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Újlengyel

Nagycsaládosok, energiatakarékos otthont keresők figyelmébe ajánlom ezt ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Újlengyel

Nagycsaládosok, energiatakarékos otthont keresők figyelmébe ajánlom ezt ...