Eladó családi ház Üröm 268 000 000 Ft

Leírás

Panorámás, luxus ház Rókahegyen!



A Pilis és a Budai-hegység találkozásánál, Ürömön, a Rókahegyen eladó egy újszerű ikerház. A 440 nm-es, intim kertben mediterrán és egyéb dísznövények, sziklakert, pihenősarok és nagy terasz teszik teljessé az otthoni nyugalmat és a feltöltődést.



A különleges építészeti megoldásokkal kialakított terek és a szinteltolás tágassá, élhetővé teszik az ingatlant. A galériáról egyaránt gyönyörű a panoráma nyílik a környező hegyekre és a belső terekre is. Minőségi burkolatok, egyedi nyílászárók, egységes dizájn és harmonikus színek jellemzik az egész házat.



A 220 nm lakóterületű ingatlan beosztása:



Alagsor: Kétállásos garázs, két tágas gardrób, közlekedő.



Földszint: A világos amerikai-konyhás nappali szervesen kapcsolódik a 65 nm-es teraszhoz, melyhez egy kerti grillkonyha is tartozik.



Félemelet: Néhány lépcsőfokkal juthatunk a félemeletre, ahol két háló található, melyek jelenleg egybenyitottak. A fürdőben kétszemélyes walk-in zuhanyzó, szabadonálló kád, két mosdó található. A hátsó teraszra a hálóból és a fürdőből is kiléphetünk. A kerti szauna és a merülő medence teszik teljessé a wellness hangulatot.



Galéria, félemelet: Itt található egy erkélyes, világos nappali dolgozó sarokkal, valamint egy külön lakrész nagy szobával fürdővel.



További extrák:       



-hangulatos kerti megvilágítás,



-távvezérelt árnyékolók,



-egyedi, hangulati megvilágítás,



-kandalló,



-Welux tetőablakok, automata sötétítő redőny esőérzékelővel,



-központi porszívó,



-BWT víztisztító,



-Caleo padlófűtés helyiségenként termosztáttal,



-napelem.



Ideális választás ez az ingatlan azon családoknak, akik távol a városi nyüzsgéstől, de annak közelségében szeretnének élni. Iskola, játszótér, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár a közelben. A helyi buszjáratok és a közeli vasútállomás jó összeköttetést biztosít a fővárossal és a környező településekkel.



Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon akár hétvégén is!



Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek.



English:



Panoramic, luxury house in Rókahegy!



For sale a modern semi-detached house at the meeting point of the Pilis and the Buda Hills, in Üröm, on Rókahegy. The 440 sqm intimate garden with Mediterranean and other ornamental plants, rock garden, relaxing corner and large terrace complete the tranquility and recharging of this home.



Special architectural solutions and the level shift make the property spacious and livable. The gallery offers beautiful views of the surrounding mountains and the interior spaces. Quality finishes, unique windows and doors, uniform design and harmonious colours characterise the entire house.



The layout of the 220 sqm property:



Basement: double garage, two spacious closets, hallway.



Ground floor: The bright living room with American style kitchen is organically connected to the 65 sqm terrace, which also has a barbecue kitchen.



Main floor: A few steps lead up to the mezzanine floor, where there are two bedrooms, currently en-suite. The bathroom has a double walk-in shower, free-standing bath, two sinks. The back terrace can be accessed from both the bedroom and the bathroom. The garden sauna and plunge pool complete the wellness atmosphere.



Gallery, mezzanine: here you will find a bright living room with a balcony and a study corner, and a separate living area with a large bedroom and bathroom.



Additional extras:       



-atmospheric garden lighting,



-remote-controlled shades,



-individual, mood lighting,



-fireplace,



-Welux skylights, automatic blackout blinds with rain sensor,



-central vacuum cleaner,



-BWT water purifier,



-Caleo underfloor heating with thermostat per room,



-solar panel.



This property is an ideal choice for families who want to live away from the hustle and bustle of the city, but close to it. School, playground, shops, doctor's surgery, pharmacy nearby. Local bus services and the nearby train station provide good connections to the capital and surrounding towns.



If you are interested in the property, please call even on weekends!



The floor plan and data are for information only.



 



 



Családi ház részletei

Ár: 268 000 000 Ft
Méret: 220 négyzetméter
Azonosító: 11403260
Irodai azonosító: 360651121-283
Telek: 440 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Luxus komfort
Kor: 6-10 éves
Elhelyezkedés: Panorámás
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Üröm

XXI. századi kényelem, luxus és biztonság . Okosotthon Üröm, Rókahegyen ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Üröm

XXI. századi kényelem, luxus és biztonság . Okosotthon Üröm, Rókahegyen ...