Eladó családi ház Várpalota 34 900 000 Ft

Leírás

A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja Várpalotán, Inota falurészben ezt a kétszobás ikerházrészt.

A 69 m2-es ház 840 m2-es sík telken helyezkedik el, melyen található több melléképület is. Ezek állattartásra és szerszám tárolásra szolgáltak. Emellett a telken gyümölcsfák találhatók, illetve nagy része füves terület.

Építés éve 1960. Tégla építés, a tető héjazata cserép, a födém beton. 2013-ban a víz- és szennyvíz vezetékek, valamint a villanyvezetékek cseréje megtörtént. Új belső burkolatok és műanyag, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt nyílászárók kerültek beépítésre. A fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

Az alaprajzon található helyiségek méretükből adódóan belső átalakítással, lehetőséget adnak plusz egy szoba kialakítására.

A ház részben felújítandó, a falak és a tető szigetelést igényel.

Állami támogatások mellett kedvezményekkel juthat hozzá új otthonához! CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ! Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő lakás, telek, vagy ház felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.

Lido Home - Ingatlanok egy életen át!

Családi ház részletei

Ár: 34 900 000 Ft
Méret: 69 négyzetméter
Azonosító: 11409346
Irodai azonosító: 240046322
Telek: 840 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Csatorna