Eladó családi ház Vasvár 10 900 000 Ft

Leírás

Vasvár szélén, csendes, nyugodt, fákkal ölelt környezetében sürgősen eladó ez a felújítandó 75 nm-es ház, mely tárolójának egyik fala ikerházszerűen kapcsolódik egy másik helyrajzi számon lévő ingatlanhoz.
Az 1950-es években téglaalapra épült téglaházat a jelenlegi tulajdonos 2019-ben elkezdte felújítani, mely során:
- a ház új villanyvezetékeket kapott,
- megújult a vízvezetékrendszer,
- rendbe hozták a tetőt,
- a régi ablakokat lecserélték műanyag ablakokra,
- új villanybojlert szereltek be.

A ház vizesedését az egyik oldalon sikerült megszüntetni, kiásták a kavicságy helyét és új ereszt raktak a ház oldalára, így a csapadék elvezetése megoldódott. A ház egy részén azonban - ahogy a külső képeken is látszik -, a vizesedés fennáll, ennek megoldása a leendő tulajdonos feladata lesz.

A házba belépve, az előszobán keresztül eljutunk a fürdőbe, balra a nagyméretű hálószobába, jobbra a konyha-étkezőbe, azon keresztül pedig a nappaliba jutunk.
A szobákban fatüzelésű kályha biztosítja a meleget, melyhez a fa tárolását könnyen meg lehet oldani a házhoz tartozó, külön bejárattal rendelkező helyiségben. Ez egyébként a későbbiekben akár egy jó méretű szobává is alakítható, ha a jövőbeli tulajdonos arra tart igényt.
Gázcsonk a telken található. Csatorna nincs kiépítve az utcában.

A 442 nm-es telek méretéből adódóan könnyen karbantartható és teret adhat akár kertészkedésnek, akár pihenésnek, de gyerekek játszótere is lehet. A nagy diófa sem hiányozhat a kertből, mely hűs árnyékot ad a forró nyári napokon. A telek drótkerítéssel körbekerített.

Vasvárról félórányi autóúttal elérhető Szombathely, Zalaegerszeg pedig 25 percnyi távolságra található és a Balaton is egy órán belül elérhető.
A vasúti és autóbuszos közlekedés is kiváló. A településen boltok, háziorvos, egészségház -szakrendelésekkel, óvoda, bölcsőde, pizzériák, kávéház, bank, kormányhivatal található, a nyári hónapokban pedig strand is üzemel, ahol a legkisebbektől az idősekig mindenki élvezheti a medencéket.

Családi ház részletei

Ár: 10 900 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11317921
Irodai azonosító: H474256
Cím: Vas megye Vasvár
Telek: 442 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 2