Eladó családi ház Zalaegerszeg 159 000 000 Ft

Leírás

‼️ Szívet-lelket melengető, igényes kivitelezésű, meseszép kerttel rendelkező, minőségi anyagokból épült családi ház Zalaegerszeg belvárosában eladó ‼️

Költözés miatt vált eladóvá ez a minden igényt kielégítő, jó minőségű anyagok felhasználásával újjászületett, 140 m2-es nettó lakótérrel rendelkező, belső kétszintes, nappali plusz 5 szobás, dupla komfortos otthon garázzsal, pincével, gyönyörűen parkosított 475 m2 - es területen, Zalaegerszeg egyik legértékesebb belvárosi városrészében.

A kelet-nyugati tájolású, napfényes, világos ingatlan praktikus elosztással bír:
A 77 m2-es földszinti részen, amelyet tágas terek jellemeznek, kapott helyet a minőségi gépekkel felszerelt konyha és a hozzá kapcsolódó étkező, valamint kamra. Szintén itt található a nagyméretű nappali, melyből leválasztva egy otthoni munkavégzésre is alkalmas dolgozószoba került kialakításra. A fürdő zuhanyzóval és toalettel felszerelt, mellette háztartási helyiség található. A földszinthez tartozik egy hangulatos, nyugati fekvésű, 19 m2-es terasz.
A családi ház felső szintjének hasznos alapterülete 63 m2 (ténylegesen 76 m2). Itt egy tágas előtérből nyílik valamennyi helyiség: négy különböző méretű szoba, egy káddal ellátott fürdő, valamint külön toalett. Az egyik szobából gardrób helyiség is nyílik.
Szerves részét képezi a családi háznak továbbá egy pince, tárolásra alkalmas előtérrel, és egy garázs is.

Az ingatlan 2000-ben került kibővítésre, majd 2018-ban új tetőt, külső szigetelést, színezést, új tetőablakokat kapott, valamint ekkor épült a cserépkályha is.
Az otthon melegvízellátásáról és melegéről gáz-cirkó rendszer gondoskodik lapradiátor hőleadók segítségével. A fűtést a sütőrésszel felszerelt cserépkályha is kiegészíti, melege az alsó szinten mindenütt érezhető.
Az ingatlan szobáinak és egyéb helyiségeinek hideg és meleg burkolatai jó minőségűek, a burkolatok és a berendezés tekintetében a valódi fa dominál. Az ablakok is fából készültek, aluredőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a nappali redőnye elektromos meghajtású. Bejárati ajtaja szintén tömör fa.
Az ingatlan riasztóval felszerelt, a kaput videotelefonnal látták el. A felső szint inverteres klímával rendelkezik, a terasz felett automata, motoros napernyő van.
Az épület teljes egészében téglából épült. A födém, az aljzat és homlokzat egyaránt hőszigetelést kapott. A tető szerkezete és cserép héjazata a felújítás eredményeképp kiváló állapotnak örvend.

A házhoz hasonlóan a hozzá tartozó területet is az igényes, egyben jól használható kialakítás jellemzi.
A 475 m2 nagyságú, kezelhető méretű terület kertjét gondozott pázsittal és dísznövényekkel varázsoltak rendkívül elegánssá tulajdonosai. A garázs, valamint a fából készült tároló és kerti kiülő is úgy került kialakításra, hogy az erősíti a tágas udvar érzését. A locsolást kerti csap és fúrt kút segíti. Az udvar körben teljesen bekerített.

Az ingatlan elhelyezkedésénél fogva rendelkezik a belvárosi fekvés valamennyi előnyével, ugyanakkor védett, csendes környezet veszi körül.

Annyi bizonyos, ha megtekinti az ingatlant, értékelni fogja a kertből áradó zavartalan nyugalmat, a családi ház praktikus vonásait, klasszikus elemeit, a barátságos légkört, s ha megvásárolja azt, mindenképp egy belvárosi, jó minőségben kivitelezett, minden igényt kielégítő otthonnak lesz büszke tulajdonosa!

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher -és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek.

Irányára: 159.000.000 Ft

Családi ház részletei

Ár: 159 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11300364
Irodai azonosító: 359082
Cím: Zalaegerszeg
Telek: 475 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 3
Fél szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Zalaegerszeg

Zalaegerszeg belváros közeli részén családi ház eladó.A saroktelken ...

Eladó családi ház

Zalaegerszeg, Kertváros

Két ingatlan egyben eladó, kimagaslóan jó elhelyezkedéssel! I. INGATLAN: ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Zalaegerszeg

Zalaegerszeg belváros közeli részén családi ház eladó.A saroktelken ...

Eladó családi ház

Zalaegerszeg, Kertváros

Két ingatlan egyben eladó, kimagaslóan jó elhelyezkedéssel! I. INGATLAN: ...