Eladó ipari ingatlan Bakonyjákó 600 000 000 Ft

Leírás

TÖBB, MINT 7 HEKTÁRON ELADÓ TELEPHELY ÉS MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET, MELY ARCULATVÁLTÁSRA IS ALKALMAS!
(Továbbá külföldi cégnek is Magyarországi alapanyagbázisnak. )
https://my.matterport.com/show/?m=v1ETs1WgiDN

(Tulajdonos a hirdetés egyedüli jogát rám ruházta, a bejövő érdeklődéseket hozzá irányítom, vele egyeztetve, ezért több információért keressen nyugodtan, nem kell kerülgetni. Köszönöm.)

BAKONYJÁKÓ , VESZPRÉM MEGYÉBEN
az É-i Bakony Ny-i szélén fekszik, Pápától 10 km távolságra. GIPE BESOROLÁSÚ , külterületi ,kiváló lehetőségeket magába rejtő ipari telephely ELADÓ.

Terület nagysága:

A telephely összterülete: 32.907 m2, AMI BŐVÍTHETŐ , mert a tulajdonosnak birtokában van a telephelyi ingatlannal szomszédos, további 44.595 m2 külterületi ingatlan, mely a mezőgazdasági termelésből kivonható, és a jelenlegi ingatlannal egyesíthető.
Az épületek területe: 2500 m2.
Az épületek egyharmada 15 évnél fiatalabb, igényesen kivitelezett, az épületegyüttesek kétharmadának építési ideje különböző, viszont 14 éve teljes felújításon estek át: üzemcsarnok, irodák, gyönyörűen kialakított bemutatóterem, szociális létesítmények, raktárak, mérlegház, fedett gépkocsi beálló 10 db személygépkocsi számára.
Az üzemcsarnokok több funkcióra is alkalmasak. Teljeskörűen kiépített és évtizedek alatt bejáratott infrastruktúra áll rendelkezésre.

Tulajdonviszonya/terhek:

Az ingatlan 1/1 tulajdonban van. Az ingatlanon keret jelzálog van, ami gyakorlatilag azonnal törölhető illetve tehermentesíthető.

Adottságai, közművek:

Szilárd aszfalt és térkő burkolatok 13000 m2. Ivóvíz vételezési lehetőség közműhálózatról. Villamos energia 450 kW vételezési jogosultság (Eon tulajdonú 630 kW teljesítményű transzformátor a telephelyen), telefon (ISDN) és internethálózat kiépítve. Gáz nincs az ingatlan területén. Fűtési rendszer: megújuló energia alapú (650 kW).

Extrák:

Az ingatlan részét képezi a 19 m hosszú digitális hídmérleg, 45 tonna méréshatárral, kamionok mérlegelésére, államilag hitelesítve. Szabványosan kiépített villamosenergia hálózat, ivóvíz és tűzoltóvíz hálózat tűzcsapokkal, sűrített levegő hálózat 2 köbméteres puffertartállyal, csavarkompresszorral (950 liter/perc). Szabványos, engedélyezett 9000 literes dízel üzemanyagtöltő állomás, elektromos töltőkulcsokkal és számítógépes kontrollal. Kiépített kamera, térmegfigyelő rendszer. Az ingatlan teljesen körbe van kerítve. Az ingatlan teljes területén kiépített a közvilágítás hálózat, 250 köbméteres tűzoltó víztározó, szívócsonkkal ellátva, melynek vízutánpótlására zárt csapadékvíz elvezető szolgál.

Jelenlegi funkciója, és a benne rejlő potenciál:
A telephely jelenleg faüzemként (fűrészáru és faapríték gyártás) üzemel.

Termékei:

-energiacélú faapríték
-raklap, raklapelem, fűrészárú
-talajtakarásra alkalmas méret szerint osztályzott fenyőkéreg
-brikett (többféle: RUF hengeres, A1EnPlus prémium kat./
-fenyőből préselt pellett
-erdőgazdálkodás
-fűtéstechnika

A cég hite /arculata:

1996-ban fűrészüzemként indult útjára, majd kinőtte magát, s a Magyarországon teret hódító környezettudatosabb életforma üzleti és morális elvárásaira reflektálva, a MEGÚJÚLÓ ENERGIAHORDOZÓK IRÁNYÁBA ORIENTÁLÓDOTT. 2011 óta nestro és ruf típusú brikettet gyárt, így az amúgy nehezen hasznosítható faipari melléktermékekből ,kiváló hatékonyságú, ÚJRAHASZNOSÍTOTT ENERGIAHORDOZÓT állít elő. Megvan a háttértudása a cégnek, hogy akár ipari méretű vagy családi fűtési rendszerek teljes körű kivitelezését és működtetését, beleértve a hőszolgáltatást is VÁLLALJA!

Van arra lehetőség, hogy akár a teljes gépesítést, a teljes ügyfélkört illetve a technológiát átadja a tulajdonos megegyezés szerinti összegért.

TELEPHELY ÉS TERÜLET ÁRA: 600 000 000 Ft
Kft-vel együtt kompletten minden: 850 000 000 Ft

Ipari ingatlan részletei

Ár: 600 000 000 Ft
Méret: 2 500 négyzetméter
Azonosító: 11336265
Irodai azonosító: 310644
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: egyéb

Hasonló ipari ingatlan hirdetések

Eladó ipari ingatlan

Bakonyjákó

Pápától 10 km távolságra lévő telephely eladó. A telephely jelenleg ...

Hasonló ipari ingatlan hirdetések

Eladó ipari ingatlan

Bakonyjákó

Pápától 10 km távolságra lévő telephely eladó. A telephely jelenleg ...