Eladó ipari ingatlan Budapest XXI. ker 290 000 000 Ft

Leírás

Eladó ipari ingatlan Budapest XXI. kerületének jól megközelíthető részén, a II. Rákóczi Ferenc úton



Eladásra kínálunk egy 2000-ben épült, modern ipari ingatlant, amely ideális választás lehet különféle ipari, logisztikai vagy raktározási tevékenységekhez. Az ingatlan Budapest XXI. kerületének egyik kiemelt jelentőségű részén, a II. Rákóczi Ferenc úton található, könnyen megközelíthető helyen.



Az ingatlan 1653 nm-es telken helyezkedik el, és összesen 634 nm alapterületű. Az épület maga 338 nm, amelyhez egy 284 nm-es raktár és egy 12 nm-es loggia tartozik. A raktár 6 méter belmagasságú, így kiválóan alkalmas nagyobb mennyiségű áru tárolására, illetve különféle ipari tevékenységek végzésére.



Az ingatlan korszerű műszaki megoldásokkal van felszerelve, beleértve a 3 x 150 A ipari áramot, amely lehetővé teszi a nagy teljesítményű gépek és berendezések biztonságos működtetését. A tetőn elhelyezett napelemek hozzájárulnak az energiatakarékos üzemeltetéshez, és jelentősen csökkentik a működési költségeket.



A bejáratot motoros portál és ipari kapuk biztosítják, amelyek megkönnyítik a szállítmányok ki- és berakodását. Az épület fűtését és hűtését egy modern hőszivattyú rendszer biztosítja, amely lehetővé teszi az energiahatékony működést egész évben. Bár az ingatlan rendelkezik kombi cirkó radiátorokkal és padlófűtéssel is, a hőszivattyú olyan hatékony, hogy ezek jelenleg nincsenek használatban. Az épület emellett klímával is felszerelt, ami szintén kiegészítő lehetőséget nyújt a hőmérséklet szabályozására.

A biztonságról riasztórendszer és kamerarendszer gondoskodik, így a terület folyamatos megfigyelés alatt áll.



A délkeleti tájolású épület ügyfélfogadásra is kiválóan alkalmas, és a nagy méretű telek lehetővé teszi a teherautóval való könnyed manőverezést is. Az ingatlan elhelyezkedése szempontjából is ideális: a fő közlekedési útvonalak közvetlen közelében található, így a logisztikai tevékenységek gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatók. Az M0-s autóút közelsége lehetővé teszi a gyors és egyszerű összeköttetést a főváros többi részével, valamint az országos és nemzetközi közúthálózattal.





További információ, valamint megtekintés kapcsán, keresse irodánkat bizalommal!

Ipari ingatlan részletei

Ár: 290 000 000 Ft
Méret: 634 négyzetméter
Azonosító: 11421616
Irodai azonosító: 19472
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb
Helyiségek: 1

Hasonló ipari ingatlan hirdetések

Eladó ipari ingatlan

Budapest XXI. ker

Egyedülálló lehetőség saját hasznosításra, vagy befektetés céljára! XXI. ...

Hasonló ipari ingatlan hirdetések

Eladó ipari ingatlan

Budapest XXI. ker

Egyedülálló lehetőség saját hasznosításra, vagy befektetés céljára! XXI. ...