Eladó ipari ingatlan Ercsi 119 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok Ercsiben, a 6-os főúton egy 2035 nm-es ipari területet, amelyen egy belső kétszintes épület található. Ez az épület élelmiszer-ipari termelésre lett kialakítva a HACCP szabályoknak megfelelően, az IFS-standard szerinti előkészítéssel, és 2020-ban esett át egy teljeskörű felújításon. Minden vezeték cserélve lett, 10 cm-es szigetelést helyeztünk fel, a nyílászárók megújultak, és a tető is felújításra került.

A teljes épület klimatizált, a földszinten 3 méteres belmagassággal. A túlnyomásos levegőztető és szűrő rendszer mellett ipari áram és nagynyomású levegő kiépítés is rendelkezésre áll az épületben.

A főépület mellett található egy 100 m²-es hűtő- és fagyasztókamra, felengedtető kamrával.

A telken van egy 150 nm-es ház alapja, amely a térképvázlaton szerepel, de gyakorlatilag elbontásra került, így bővítési lehetőséget kínál.

Extrák: teherlift, sokkoló kamrák, hűtőház, fagyasztóház, felengedtető kamra, túlnyomásos levegőztető rendszer, nagynyomású levegő rendszer.


Az ingatlan ideális lehetőséget nyújt logisztikai központ, vállalati központ, raktározó tevékenység, szállítmányozás vagy más élelmiszer-ipari tevékenység működtetésére.

Ipari ingatlan részletei

Ár: 119 900 000 Ft
Méret: 354 négyzetméter
Azonosító: 11378505
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb