Eladó ipari ingatlan Nagytarcsa 69 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok Nagytarcsán az ipari parkban egy 142nm-es szendvicspanelből, és acélszerkezetes vázzal épült, 7,25m belmagassággal rendelkező kiszolgáló egységként működtetett helyiséget.

Az ingatlanba személyi bejárón keresztül jutunk, valamint ez elektromos 4 m széles és 3,4m magas kapun is akár teherautóval be lehet állni. Az épületben a földszinten jobb kéz felé került kiépítésre a 16,4 nm-es iroda, mely felett ugyanilyen méretű raktár van. A bejárattól bal kéz felé a mosó, öltöző, mely zuhanyzóval ellátott, helyezkedik el, mely felett konyha és egy kisebb raktár található.

Az épület ezen része külön helyrajzi számon van, a vételár áfás, és az épület előtt álló telekrész az itt található parkolóval is az eladási árban benne van. Alapító okirat szerint ehhez az épületrészhez tartozik.
Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.
Ajánlom vállalkozóknak, akik a könnyen megközelíthetőség miatt (M0 körgyűrű) raktárt vagy kiszolgáló egységet akarnak vásárolni.
Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – klíma
Meleg víz ellátása – bojler
kiépített kamera rendszer, távfelügyelet
2 szer 16A, egy 25A
belmagasság legmagasabb 7,25m, közepén 6,5m

Környék: Nagytarcsa ipari terület

Közlekedés:
M0-ás körgyűrűtől 5 perc

Ipari ingatlan részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 142 négyzetméter
Azonosító: 11384918
Irodai azonosító: 315938
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb