Eladó ipari ingatlan Szarvas 280 000 000 Ft

Leírás

Energetikailag teljes körűen korszerűsített ipari ingatlan, kiváló állapotban, jelenleg is jól működő üzleti tevékenységgel!

Az eladó ingatlan Szarvas város központjában helyezkedik el, parkolás az ingatlan udvarán megoldott.

A főépület vasbeton vázas, tégla kitöltő falazattal, így a belső helyiségek alakíthatók, belső teherhordó fala nincs, így akár nagyobb, vagy kisebb terek is kialakíthatók.
Jelenleg az ingatlan fitness központként üzemel, kialakítása ennek megfelelő. Az épület két szintes, összesen 414 m2-es, földszint+emeletes, lapostetős kialakítású, a két szint fűtése külön gázkazánnal, külön rendszerről, külön gázórával megoldott.

Az épület korszerűsítése a közelmúltban megtörtént, ennek keretein belül a homlokzatot 15 cm grafitos hőszigeteléssel, a födémet alulról 15 cm, a felülről szintén 20 cm nikecell szigeteléssel, és lágy PVC borítással szigetelték.
A nyílászárók teljes cseréje is megtörtént, 3 rétegű, 5 kamrás, műanyag szerkezetekre, valamint minden helyiségben modern wifi-s inverteres klíma került építésre, hővisszanyerős szellőztetővel kombinálva.

Jelenleg 31kW-os napelem rendszer került kiépítésre, ami 38 kW-ig bővíthető, az inverterek, kábelek és a tartószerkezet már kiépítésre került.
Az ingatlan energetikai besorolása BB minősítésű, így az ingatlan több áramot termel, mint amit felhasznál, a jelenlegi elszámolás szerint, havi többszázezer bevételt jelent a tulajdonosnak.
Az ingatlanban 3x240 amper teljesítményű hálózat került kiépítésre, amely a legnagyobb energiafelvételű ipari gépek üzemeltetését is lehetővé teszi. A víz és szennyvízcsatorna hálózat teljes cseréje is megtörtént!

A városban folyamatos fejlesztések zajlanak, így ez a belvárosi, sokrétű hasznosításra alkalmas, energetikailag teljes körűen korszerűsített ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, pl: ipari gyártóüzem, munkásszálló, szálloda, stb!!


Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hitel tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Ipari ingatlan részletei

Ár: 280 000 000 Ft
Méret: 414 négyzetméter
Azonosító: 11303518
Irodai azonosító: 159875
Telek: 300 Négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: egyéb