Eladó ipari ingatlan Veresegyház 220 000 000 Ft

Leírás

Veresegyházon, Budapesttől 25 kilométer távolságra, az M3-as autópályáról és az M2-es útról is könnyen megközelíthető helyen vált eladóvá egy 1865nm-es telken elhelyezkedő, 3 szintes épület, valamint a hozzá tartozó raktárok. 

Az ingatlan az utcáról nyíló üzlethelyiséggel rendelkezik (a szomszédban is sikeresen működő vállalkozások, közel a város ipari részéhez), a raktárépületek teherautóval könnyen megközelíthetőek, az udvar kamionok számára is alkalmas burkolatot kapott, a telek több autó parkolására alkalmas.

 A főépület 3 szinttel rendelkezik, a  földszinti rész 170nm-es, üzlethelyiségként működött, mellette az iroda, műhelyek. A ház oldalról rendelkezik egy másik bejárattal is, melyen a lépcsőházba érkezünk-ide a garázsból is nyílik egy ajtó-ahonnan minden szinten külön ajtó vezet az egyes lakásokba.
Az első emeleten egy 150nm-es, nappali-háló-gardróbszobás lakás található, melyhez egy közel 30nm-es, fedett terasz tartozik.
A tetőtéri lakás körül-belül 82nm-es, itt kapott helyet egy 6 fős finn szauna is.

Mindhárom szint jellemzője a hatalmas, világos központi tér, melyből a kisebb szobák nyílnak, a tágas, étkezős, beépített bútorral rendelkező konyhák, elegáns fürdőszobák.
A ház mögötti részen, annak folytatásaként épült egy 170nm-es tégla raktár, majd egy 160nm-es, beton aljzatra épített könnyűszerkezetes raktár, bennük kis irodával, a tárolásra alkalmas polcokkal, rakodóhelyekkel, ipari árammal ellátva.

Műszaki információk:
A ház 1998-ban, Porotherm 42-es téglából épült, beton födémes, a tető  betoncseréppel fedett.
FONTOS, hogy az épület fűtését 2022-ben korszerűsítették, a ház melegéről így egy Hoval kondenzációs kombi falikazán gondoskodik+egy 120 literes bojler, rézcsöves rendszeren keresztül, padlőfűtés és radiátorok által.
A szintek fűtése külön-külön szabályozható!

A hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók (az utcafronton motoros) redőnyökkel ellátottak, a ház két klímával, központi porszívóval, riasztórendszerrel felszerelt.
A kovácsoltvas tolókapu és a szekcionált garázskapu távirányítóval működtethető.

Az ingatlan elhelyezkedése, környezete, könnyű megközelíthetősége, a vállalkozásbarát önkormányzat, a dinamikusan fejlődő, fiatalos Veresegyház mind-mind támogató tényezők egy új vállalkozás létrehozására, egy meglévő bővítésére, irodák, üzletek működtetésére.
Az ingatlan arra is alkalmas, ha valaki vállalkozását és lakhatását egy telken belül kívánja megoldani.

Ipari ingatlan részletei

Ár: 220 000 000 Ft
Méret: 400 négyzetméter
Azonosító: 11166274
Irodai azonosító: 294053
Ingatlan állapota:
Jelleg: Áruház