Eladó iroda/üzlethelyiség Budakeszi 199 999 000 Ft

Leírás

Budakeszi forgalmas útján, Telki irányába, benzinkút közelségében, sportpálya, uszoda, bicikli park szomszédságában, csendes szép zöld környezetben, eladó több tevékenységre is alkalmas, nagy telken lévő, 2004-ben épült, szép és jó állapotú könnyűszerkezetes modern épület.
Az ingatlan korábban étteremként működött, jól is ment, sajnos munkaerőhiány problémák miatt kellett bezárni. Jelenleg kutya terápiás központként üzemel, a bérleti szerződés 2023. márciusáig szól,de ők szívesen maradnának ha egy befektető veszi meg . A vendéglátó profil mellett több más tevékenységre is alkalmas, besorolása K-SP1 ,és van egy fitness központra is meglévő komplett tervdokumentáció. A jelenlegi ingatlan tovább bővíthető 500 nm-ig, mivel a beépítettség mutató 25 %-os. Saját belső parkolóval, 9 autó számára, de ez is tovább bővíthető igény szerint, továbbá van egy 120 nm-es óriási tűz- és vízálló mobil sátor a telken, ami nem képezi a vételár részét, de opcionálisan megvásárolható, rendezvényekre, vagy bármi másra, raktározására is kiválóan alkalmas.
A majd 80 nm-es részben, fedett terasz, közvetlen kapcsolatban áll a belső eladótérrel és egy kis halas kerti tóra néz. Az üzemeltető és egyben eladó cég HACCP engedéllyel rendelkezik, az ár áfa mentes, a céget nem kell megvásárolni .
Sok lehetőség rejlik ebben az ingatlanban kérem, keressen bizalommal, ha felkeltette érdeklődését! Segítünk minden háttér információkkal, és teljes körű jogi és hitel tanácsadással.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 199 999 000 Ft
Méret: 149 négyzetméter
Azonosító: 11379473
Jelleg: iroda