Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest IX. ker 1 200 000 Euro

Leírás

Befektetési lehetőség azonnali hozammal! Eladásra kínálunk egy 462 nm alapterületű, két szinten -alagsor és földszint - elhelyezkedő iroda együttest Belső Ferencvárosban közel a Haller parkhoz. A komplexum teljes felújításon esett át, a legjobb minőségű anyagok kerültek beépítésre. Az irodák mellett a fogadótérben recepció, mindkét szinten mosdóhelyiségek, teljesen felszerelt konyha, tárgyalók, irodák, konferencia termek, oktató-továbbképző helyiségek kerültek kialakításra. Az épület mögött saját parkoló terület is rendelkezésre áll, mely szintén az irodákhoz tartozik.

A jelenlegi tulajdonos a szerződés szerint további minimum 5 évig ingatlanon belül kíván maradni bérlőként - Sale and Lease Back konstrukció - , mely az adás-vételi szerződésnek része kell, hogy legyen, így a bérleti díj azonnal a befektetés hozama tud lenni! A kínálati ár a 27%-os Áfa-t nem tartalmazza, a bruttó ár 1.524.000 euro.

A jelenlegi tulajdonos az irodaépületben magas szintű biztonsági rendszert épített ki, mely természetesen a tulajdonjog átruházása esetén az új vevő birtokába kerül. Miután a tulajdonos fontosnak tartja a megfelelő munkakörülményeket ezért az állandó karbantartás elengedhetetlen számára, megőrizve az iroda együttes értékét.

Ha bővebb információt szeretne kapni, kérem keressen az elérhetőségeinken

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 1 200 000 Euro
Méret: 462 négyzetméter
Azonosító: 11352946
Irodai azonosító: 310667
Cím: Haller utca
Emelet: Földszint
Jelleg: iroda

Egyéb jellemzők

  • Lift