Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest VIII. ker 263 000 000 Ft

Leírás

A VIII. kerület kiemelten közkedvelt, és pár éve teljesen megújult részén, közlekedési útvonalak közvetlen közelében, eladó egy utcai bejáratú, üvegportálos, galériázott, felújított üzlethelyiség.
Az alapterülete 247 nm, a galériája pedig 53 nm. A teljes méret 300 nm! Stabil fémszerkezettel megerősített minőségi a galéria, a teljes értékű kihasználtságot a belső mintegy 5,5 m belmagasság teszi lehetővé.
Az alsó részen iroda, raktár, rakodótér, konyha-társalgó, mosdók, tároló, rakodó tér, kiszolgáló tér, kényelmes méretű ügyfél tér található, a felső részen, a galérián, szerver szoba, tárgyaló és iroda helyezkedik el.
Fűtése elektromos, 2 db hőtárolós- és 2 db villanyradiátorral működtethető.
Az utcafronti részen új, speciális ipari fémkeretes üvegportálok vannak, belül kevés fa ablak is található.Burkolata stabil, keményfa padló, és járólap felhasználásával.Vízórája van, gáz nincsen a helyiségben.
A nagy üveg ablakoknak köszönhetően a helyiség mindig világos, napfényes, az ablakokat fém redőnyök védik.
Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet textil, szőnyeg kereskedésre, de különböző kisgépek, tisztító berendezések, kávégépek, víztároló és tisztítószerek tárolására alkalmas adagológépek berendezések forgalmazására.
Illetve az ezekhez használt tisztítószerek kereskedelmére.Bútorok, világítási eszközök egyéb háztartási cikkek kereskedelmére.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 263 000 000 Ft
Méret: 300 négyzetméter
Azonosító: 11377779
Jelleg: iroda

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Budapest VIII. ker

József körút forgalmas részén nagy portálos üzlethelyiség bérlővel ...

Hasonló iroda/üzlethelyiség hirdetések

Eladó iroda/üzlethelyiség

Budapest VIII. ker

József körút forgalmas részén nagy portálos üzlethelyiség bérlővel ...