Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest XIV. ker 55 000 000 Ft

Leírás

Városligetre néző üzlethelyiség Zuglóban eladó

Please scroll down for English!

Eladásra kínálom ezt az Istvánmező autóval és közösségi közlekedéssel is könnyen megközelíthető részén található üzlethelyiséget. A Városligetre néző társasház legalsó szintjén található ingatlan közvetlen utcai bejárattal, illetve további négy ablakkal rendelkezik – mind a parkra néz.

Az ingatlan fűtése elektromos. Elrendezése az alaprajz szerinti – a majd 85 négyzetméteres üzlettér mögött mosdók és raktár is ki lett alakítva. Elhelyezkedése okán a szépségszalontól a vegyesbolton át kávézóig nagyon sokfajta hasznosítása lehetséges. A képek között megtalálhatóak látványtervek is egy ide kialakítható bor-bárról – ami turisztikailag is kiváló, hisz ilyen még nincsen a ligetben.

Az ingatlannak egyetlen tulajdonosa van, gyorsan birtokba vehető. Jöjjön el, nézze meg és tegyen egy ajánlatot!

Rugalmasan megtekinthető! Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

------------------------------
Business premises overlooking the city park for sale in Zugló

Please scroll down for English!

I offer for sale a business premises in Istvánmező, which is easily accessible by vehicle and public transport. The property, located on the lowest level of the condominium overlooking the Városliget, has a direct street entrance and four more windows - all facing the park.

The heating of the property is electric. Its layout is according to the floor plan - washrooms and a warehouse have also been created behind the approximately 85 square meter shop space. Due to its location, it can be used in many ways, from a beauty salon to a general store to a cafe. Among the pictures, there are visual plans for a wine bar that could be built here - there is nothing like this in the park.

The property has one owner and can be taken into possession quickly.

It can be viewed flexibly! Come take a look and make an offer!

Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 55 000 000 Ft
Méret: 103 négyzetméter
Azonosító: 11272751
Irodai azonosító: 876993
Jelleg: Üzlethelyiség