Eladó iroda/üzlethelyiség Rábahidvég 687 592 500 Ft

Leírás

Különleges, egyedi ajánlat!
Natura 2000 területén található Tájpark keresi új tulajdonosát!

A Panzió és Tájpark a Rába folyó mentén, Rábahídvég határában, a 8-as főút mellett fekszik 16 hektáros területen. Optimális természeti tagoltságát 3 ha tó, 7 ha legelő, valamint 6 ha erdő teszi tökéletessé. A tájjellegű udvar és az építmények az Őrségi és Hegyháti porták jegyeit hordozzák. Lábaspajta, fogadóház, vendégházak, szaunaház és tájház épületei összesen 700 nm-en szervezett programok helyszínei, de ugyanitt magas minőségű szállásadás is működik.

A rendezvényterem és a háztáji gazdálkodásra épülő egyedi konyha életre hívott egy új profilt, lakodalmak, családi- és céges rendezvények szállásszolgáltatással.
A lábaspajta és áldomás pajta (90 és 50 nm), illetve a tájház ebédlője (40 nm) szolgál helyszínül szakmai konferenciáknak, családi rendezvényeknek, egyéb céges összejöveteleknek.

Szálláskapacitás:
Fogadóház 2 szoba/6 fő
Tóparti Nap Ház 4 szoba/9 fő
Tóparti Hold Ház 4 szoba/8 fő
Tájház 2 szoba/7 fő

A szobák felszereltsége:
- zuhanyzós fürdőszobával ellátott,
-TV, egyedileg állítható hűtés/fűtés, hűtőszekrény, wifi.

A közel 3 hektáros tavon csónakázni és kompozni, kiépített stégeken horgászni lehet. Az erdőben madárkilátó és röpde, íjász pálya, játszótér várja a vendégeket, közkedvelt szabadidős szolgáltatások, sportpályák, rábai kenu túra.

A szaunaházban 2 szauna található: egy 10-12 fős fatüzelésű, valamint egy hagyományos 4-5 személyes finn/infraszauna. Tóra néző beépített teraszával idilli pihenést nyújt. Itt található egy konditerem, ami 2-3 fő azonos idejű sportolására kínál lehetőséget

A Panzió és Tájpark szerencsés adottságait kihasználva az alábbi egységekben mutatja be természeti értékeit és az őshonos állattartást: baromfiudvar, nyúlkert, nagy karám, vadaspark, disznó árok, bivaly rezervátum.


- Közmű ellátottság: vezetékes víz- és szennyvíz, 3*80 Amperes áramellátás saját 10 KW-os
napelemrendszerrel kombinálva.
- Fűtés alapvetően Daikin hőszivattyú rendszerrel - Caleo padlófűtéssel kiegészítve.
- Melegvíz ellátás villanybojlerrel, illetve Daikin hőszivattyúval.
- 2 db fúrt kút öntözésre, állatitatásra.
- HACCP-vel dokumentált engedélyezett, felszerelt és működő konyha 40 főt befogadó ebédlővel -Rendezvény- pajta büfével, technikai készségekkel 70 fő ültetésére.
- Saját péküzem.
- Tóparti szaunaház konditeremmel.


Kedvező elhelyezkedése a nyugati határ közelségéből, a szomszédos Őrségi turisztikai desztinációból és több nagyváros közelségéből adódik, Zalaegerszeg, Szombathely, Körmend, Vasvár mind 5-10-20 kilométeres közelségben vannak.
A Tájparkot határoló 8-as főút a Graz-Veszprém-Budapest pontokat összekötő főút, a nyugati országrész legfontosabb főútja, az M86-os út 12 kilométerre húzódik.


Jöjjön el és nézze meg ezt a CSODA helyet, ahol a modern kor fejlődésével lépést tartva, a hagyományok őrzése és életre keltése megelevenedik!

Ár: 1 750 000 EUR/netto ár/




Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 687 592 500 Ft
Méret: 885 négyzetméter
Azonosító: 11272643
Irodai azonosító: UZ016278
Cím: Vas megye Rábahidvég
Jelleg: iroda

Egyéb jellemzők

  • Lift