Eladó iroda/üzlethelyiség Rönök 129 900 000 Ft

Leírás

Eladó Rönökön, az osztrák határtól 6 km-re egy remek adottságokkal rendelkező épület, több mint 1 hektáros telken.
Az ingatlan a község belterületén, annak központi részén helyezkedik el. Az épületben 100 fős étterem és kiszolgáló helyiségei, kávézó, konyha, valamint az emeleten 10 db szoba található, melyek mindegyike zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.
A ház szintenkénti alapterülete: pinceszint 247,43 nm, földszint 242,25 nm, tetőtér 253,32. Összesen 743,00 nm alapterület és 50 nm beépített terasz.
Az utcafronton nettó 50,24 nm alapterületű önálló, favázas, hőszigetelt üvegezésű épület található, vizesblokkal. A telek enyhén emelkedő, az épület mögött 40 méterre saját erdős résszel rendelkezik, gyönyörű panorámával az Őrség dombjaira. Az épület előtt a telken aszfaltozott útszakasz és murvázott parkoló, korlátlan parkolási lehetőséggel, személygépkocsik és autóbuszok számára.

A telek beépíthetősége 10 %, így a bővítés további bruttó 1.480 nm alapterületű épület lehet, mely lehetőség az ingatlan mostani értékét is jelentősen növeli.
Az ingatlan elhelyezkedését és adottságait tekintve, - korszerűsítés, átalakítás után - IDŐSEK Otthona-nak kialakítása a legjobb választás lehet, hiszen a terek és a terület adott a minőségi élettér megteremtéséhez.
Az osztrák munkavállalók albérletigénye, valamint a határ közelsége miatt kisebb ráfordítással akár azonnal üzemeltethető lehet az épület, akár munkásszállóként is!

A vételár a teljes berendezést tartalmazza.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum, az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 129 900 000 Ft
Méret: 850 négyzetméter
Azonosító: 11198246
Irodai azonosító: UZ015658
Cím: Vas megye Rönök
Jelleg: iroda

Egyéb jellemzők

  • Lift