Eladó iroda/üzlethelyiség Salgótarján 17 200 000 Ft

Leírás

Városközponthoz közeli orvosi rendelő eladó!

Eladásra kínálunk Salgótarjánban, 42 nm alapterületű, hosszú évekig fogorvosi rendelőként működő orvosi rendelőt a hozzá tartozó saját váróteremmel, külön férfi és női mellékhelyiséggel, mosdóval.

Helyiségek: váróterem 16 m2, női és férfi WC a hozzá tartozó mosdó 2,5-2,5 m2, rendelő 18 m2, a hozzá tartozó személyzeti wc és mosdó 3 m2.

A rendelő egy épületben van további két, jelenleg is működő rendelővel, amelyektől elkülönítve, függetlenül megközelíthető és használható.

A vételár részét képezi az alagsorban lévő, kívülről megközelíthető, raktárnak minősített 57 m2 alapterületű, felújításra szoruló, több helyiségből álló alagsor/pincerész is, amely némi ráfordítással tárolásra, raktározásra kiválóan alkalmassá tehető.

Az ingatlan a jellegét, kialakítását tekintve bármilyen szolgáltatói tevékenységre alkalmas.
Megközelítése személygépkocsival illetve tömegközlekedéssel is egyszerű, közvetlen közelben található a buszmegálló. A ház mellett több parkoló is rendelkezésre áll.

Mivel korábban fogorvosi rendelőként működött, külön megállapodásként az ehhez tartozó gépek és berendezések is átadóak, eladóak, mint a fogászati RTG gép, sterilizáló, fogászati egység, gép és szék, illetve a betegellátáshoz szükséges műszerek!

Amennyiben továbbra is fogorvosi rendelőként üzemelne, néhány esztétikai frissítésen kívül a rendelések elindításához semmilyen egyéb beruházásra nincs szükség.

Miért érdemes akár befektetésként is ezt az ingatlant választania?

- Salgótarján városában rendelő ekkora méretben jelenleg csupán 1 db bérelhető, havonta és négyzetméterenként 10e Ft-ért.
- Salgótarján városában egyéb üzlethelyiség ekkora méretben havonta és négyzetméterenként induló minimum árként 4e Ft-ért bérelhető.
- Ennek a rendelőnek a kiadási ára 160e - 270e Ft közé tervezhető, havonta.
- A földhivatali bejegyzés alapján a 42 m2 rendelő és az 57 m2 alagsori tulajdon együttesen a teljes társasház több mint 50%-os tulajdonrészét teszi ki.
- Kedvező hitel esetén a bérleti díj teljes egészében fedezheti a törlesztést.
- A befektetés 5 és 6 év között megtérülhet!

Bővebb információért az ingatlannal és hozzá a kedvező hitelekkel kapcsolatban, kérem, hívja a megadott telefonszámot.


MIK azonosító: 3115165

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 17 200 000 Ft
Méret: 42 négyzetméter
Azonosító: 11288083
Jelleg: iroda