Eladó iroda/üzlethelyiség Tevel 182 880 000 Ft

Leírás

Tolna vármegye középső területén található Tevel község. A vármegye székhelyétől, Szekszárdtól 32 kilométerre, a járási központtól 16 kilométerre fekszik. A településen a fő megélhetési formát a mezőgazdaság adja. Emellett egyéb jellegű vállalkozásokat is indítottak, illetve a közeli városokba is sokan járnak dolgozni. Közművekkel teljes Tevel ellátottsága. Utcái aszfaltozottak, közterületei rendezettek. Intézményei jól szolgálják a lakosság igényeit.

Megvételre kínálom a Fő utca ingatlan-komplexumát egyben, vagy részleteiben értékesítve.
Az ingatlanon külön épületeket találunk, melyek más-más funkciót töltenek be. Tégla építésű épületek, betonozott úton való megközelíhetőséggel. Elektromos hálózat minden épületben 380/220 V.
Az ingatlan területén található szolgálati lakások nem eladóak.

- Az irodaház 316 m² beépített alapterületű, háromszintes épület. Beépített szintterülete 950 m², ebből a második szinten levő étterem és konyha 218 m². A lapostető bitumenes lágy lemezzel fedett, a födém vasbeton, homlokzatát nemes vakolat fedi. A földszinten 5 db garázs tartozik az épülethez. Az épület két felső szintjén emeletenként 10-10 db iroda, 1-1 közlekedő folyosó és 2-2 db wc helyiség található. Fa és fém nyílászárói eredetiek.

- 3 db garázs összesen 94 m² alapterületű, lapostetős épület, mely az utcaszintről, saját parkolóból megközelíthető.

- Az erőgéptároló garázs 396m² alapterületű, földszintes épület. Padlója betonozott. héjjazata hullámpala, fa nyílászárókkal ellátott.

- Irattár és raktár 200 m² alapterületű, egyszintes, nyeregtetős épület. Hullápala fedésű, fa és fém nyílászárókkal ellátott.

- Buszgarázs és kistraktor tároló 280 m² alapterületű, betonozott padlózatú épület, féltetős tetőszerkezetű, hullámpalával fedett.

- Lóistálló 410 m² alapterületű, beton burkolású, síkpalával fedett épület.

A komplexum egyben vagy részleteiben is megvásárolható, tehát bármelyik rész nyeri el a tetszését, jelentkezzen az elérhetőségeim valamelyikén!

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 182 880 000 Ft
Méret: 2 330 négyzetméter
Azonosító: 11334233
Jelleg: iroda