Eladó lakás Alsóörs 130 000 000 Ft

Leírás

A Balaton északi partján festői hegyek lábánál, Alsóörsön található ez a páratlan, újszerű lakóparki téglaépítésű lakás! Az ingatlan 68 négyzetméteres, mely minden szobából elérhető, lenyűgöző, összesen 34 négyzetméter erkéllyel rendelkezik, ahonnan részleges panoráma nyílik a Balatonra.

Az ingatlanba érve rögtön érezhető az a harmónia és látható az az igényesség mellyel a tulajdonosok megálmodták és kialakították.
Lépjen be az amerikai konyhás nappaliba, ahol a tágas és világos tér azonnal otthonossá teszi a helyet, hiszen itt minden adott a családi összejövetelekhez és baráti találkozókhoz. A két hálószoba mindegyike erkély kapcsolatos, így a friss levegő és a természet még kellemesebbé teszi a reggeli kávé vagy az esti borozgatás hangulatát. A modern kialakítású, kényelmes zuhanyzós fürdőszoba, a külön WC, továbbá a tágas előszoba is mind a kényelmet szolgálja.
A méretre készült beépített, gépesített konyhabútor igényes és praktikus, minden konyhai igényt kielégít. A szobákban található, méretre készült, nagyméretű beépített szekrények maximális tárolókapacitást biztosítanak.

A homlokzati felület Grafit reflex EPS hőszigetelő vakolati rendszerben, 15 cm hőszigetelő vastagságban épült, függőleges irányú borovi fenyő díszlécekkel, amelyek a nyílászárókkal megegyező színben pompáznak. A szintén borovi fenyő nyílászárók háromrétegű víztiszta és fóliázott üvegezéssel, belső faburkolatú ablakkönyöklőkkel rendelkeznek. Az alumínium hőszigetelt redőnyszekrények motoros működtetéssel a maximális kényelmet szolgálják. A nagyobb erkély korlátja és teteje alumínium vázas és átlátszó üvegezésű, és a motoros napernyővel felszerelt kisebb erkély tökéletes helyszínt biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra.

A modern geotermikus hűtő-fűtő hőszivattyús rendszer környezetbarát és energiatakarékos megoldást kínál, amellyel télen-nyáron kényelmesen biztosíthatja a megfelelő hőmérsékletet.

A lakóparkban gyönyörűen gondozott zöldterület és egy 5x12 méteres, 1,5 méter mély medence várja a lakókat, hogy a nyári napokon is felfrissülhessenek.

Az opcionálisan megvásárolható lakás alatti két bejárattal rendelkező garázs motoros szekcionálisan működő garázskapuval felszerelt.

Alsóörs folyamatosan fejlődő település, mindössze 15 km-re a megyeszékhelytől és 120 km-re a fővárostól.
Saját célra keres állandó lakhatásra vagy nyaralónak lakást? Befektetésnek vásárolna kiváló adottságokkal kiadható ingatlant? Ez a lakás elhelyezkedéséből, kialakításából, fenntarthatóságából adódóan mindegyik célra kitűnő választás!

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Tekintse meg személyesen!
Szeretettel várom hívását! +36 30 140 3328
Dream-Ing, Álomból Otthont!

Lakás részletei

Ár: 130 000 000 Ft
Méret: 68 négyzetméter
Azonosító: 11407375
Irodai azonosító: 320039
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Alsóörs

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja részpanorámás ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Alsóörs

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja részpanorámás ...