Eladó lakás Balatonfüred 57 000 000 Ft

Leírás

BALATONFÜREDEN STÍLUSOS VILLAHÁZ BEÉPÍTÉSRE VÁRÓ TETŐTERE ELADÓ – EGYEDI AJÁNLAT

Remek elhelyezkedésű kétszintes (+tetőtér) villaépületben kínálunk eladásra egy 115,8 m2 alapterületű (bruttó 163,95 m2) tetőteret, amelyben egy penthouse-jellegű vagy két darab kisebb lakás is kialakítható.

Több irányú panorámával rendelkezik. Két darab 10,8 m2-es erkély nyílik a tetőtérből, ahonnan szép kilátás látható a környező hegyekre.

Füred Arács városrészében, egy csendes, szép fekvésű utcában található, rendezett családi házak környezetében. Esterházy strand és Tagore sétány 900 m, üzletek, vasútállomás 400 m távolságban elérhetőek.

A ház 1999-ben épült, a használatbavételi engedélyt 2008-ban kapta meg. Az utca enyhén emelkedős domb oldali részén, az utca felől észak-keleti irányban áll.

A ház két lakásos társasházként működik. A teljes tetőtér az egyik lakás tulajdonosának különvagyonát képezi.
A telek használati megosztása szerint 367 m2 telek területből adható át kertrész a kialakítandó lakáshoz. (A körbejárható ház teljes telekterülete 986 m2) A ház mellett több autó kényelmes parkolására elegendő terület található.
A társasházban közös költség jelenleg nincs meghatározva. Az alapító okiratban a tulajdonosok elővásárlási joggal rendelkeznek.

A tetőtér a manzárdtető jellege miatt nagyon jól kihasználható, a hagyományos tetőtérnél sokkal nagyobb teret hoz létre a padláson. Nincs ferde tetőablak, és behúzott fejjel járkálás, hiszen a manzárdban kényelmesen ki lehet egyenesedni.
A tetőtérben a 12 db Velux ablak a tető síkjában van elhelyezve, így máris látszik, hogy a leendő lakás világos és körbe napozott lesz. A zsindely tetőfedés mindenképp cserére szorul.

Közművek: víz, villany, csatorna, gáz bevezetve.

Szép környezetben álló ingatlan, melyben állandó lakhatásra, nyaralóként vagy kiadásra, befektetésként is remek lehetőség az ingatlanfejlesztés.

Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!
Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!
Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Lakás részletei

Ár: 57 000 000 Ft
Méret: 115 négyzetméter
Azonosító: 11379544

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Balatonfüred

BALATONFÜREDEN JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁSOK ELADÓK Balatonfüred kedvelt kertvárosi ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Balatonfüred

BALATONFÜREDEN JÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁSOK ELADÓK Balatonfüred kedvelt kertvárosi ...