Eladó lakás Budakeszi 159 900 000 Ft

Leírás

VÁLTOZATOS HANGULATÚ, KÉNYELMES, VILÁGOS TRIPLA LAKÁS!


KÖZPONTHOZ KÖZEL, JÓ ELOSZTÁSÚ EMELETI ÉS ZÁRÓSZINTI, OTTHONOS KÉNYEMET ADÓ ÉS ÖSSZENYITHATÓ TRIPLA LAKÁS, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN!


Budakeszi kertvárosi részén, közel a város, nyüzsgő központjához, négylakásos ház, első és második emeleti, összesen 226 nm-es (nettó 208,7 nm) három, egybenyitható lakása, összesen 97 nm-es garázs-műhely-tárolóval, felszíni gépkocsi beállóval, saját kertrésszel 159,9 M Ft-ért eladó!


Budakeszi szépen parkosított és számos szolgáltatásnak helyet adó központi városrészétől 1-2 percet sétálva érkezünk a rendezett kertvárosi utcába, ahol családi ház jellegű, de mégis 4 lakásnak megépített ingatlan fogad.

Az épület utcafronti autóbehajtóján áthaladva parkolhatunk az épület közösen használt, de parkolásra kijelölt területén és a földszinten lévő garázsba.
Innen a hátsó dísznövényekkel és kerti tavacskával is büszkélkedő kertrészen áthaladva, fémvázas külső lépcsőn félemeletnyit megtéve jutunk az emeleti 73 nm-es, 2 szobás „B” jelű lakás bejáratához. Az ajtón belépve tágas előszoba fogad. Innen nyílik minden helyiség. A mutatós bútorzatú gépesített konyha-étkező és a mellette lévő világos hálószoba. A lakás középső részén az optimális nagyságú fürdőszobát és külön wc-t találjuk. Tovább haladva a nyugati fekvésű és ez által benapozott nagy ablakokkal, franciaerkéllyel rendelkező és kényelmes nappali látványa tárul elénk. A nappali szoba méreténél fogva jól alakítható, akár egy kisebb háló, vagy dolgozószoba is leválasztható.

A felette lévő záró szinten elhelyezkedő 73 nm-es (nettó 63 nm) amerikai konyhás nappali + 1 szobás tetőtér beépítéses „C” jelű lakásba szintén a fémszerkezetű, közösen használt lépcsőn jutunk. Az ajtón az előtérbe lépve hatalmas tér fogad, hisz a nappali-konyha-étkező hármasa egy légteret képez . A lakás bejáratától jobbra a kádas fürdőszobát és a háló-dolgozó szobát találjuk. A wc külön helyiségben. A nyugati fekvésű és ez által benapozott nagy ablakokkal rendelkező és kényelmes méretű nappali rész teljes értékű teret biztosít. A nappali szoba méreténél fogva jól alakítható, akár egy kisebb háló, dolgozó vagy gyerekszoba is könnyen leválasztható.

Az egymás felett elhelyezkedő „B” és „C” jelű lakások, födém megnyitásával belső kétszintes lakássá alakítható.

A második emeleti, „B” jelű lakásból egy ajtón át jutunk, szintén tetőtér kialakítású 80 nm-es (nettó 72,7 nm) nappali + 1 szobás nagy konyha-étkezős „D” jelű lakásba. Jelenleg ezt a lakást külön lépcsőházból is megközelíthetjük.
Az alpesi hangulatú lépcsőház előteréből az ajtón belépve tágas tér fogad, hisz a konyha-étkező egy légteret képez, ahol a család esténként együtt beszélgethet . A lakás bejáratától balra a hálószobát és a zuhanyozós fürdőszobát találjuk. A wc külön helyiségben. A nyugati fekvésű és ez által benapozott nagy ablakokkal rendelkező, kényelmes és tágas nappali szoba teljes értékű teret biztosít az egész család számára. A nappali méreténél fogva jól alakítható, akár egy kisebb háló, dolgozó vagy gyerekszoba is könnyen leválasztható.

A szomszédos „C” jelű lakással még jobban egybe nyitható. Jelenleg egy ajtó ad átjárást egyik lakásból a másikba.

A használati meleg vizet hőtárolós villanybojler állítja elő mind a három fürdőszobánál. A radiátoros központi fűtést a garázs-tároló szinten működő gáz kondenzációs kazán biztosítja, mely jelenleg közös rendszeren működik az alsó lakásokkal.

Az épület 1983-ban épült 3 szinten, hagyományos építési móddal, beton sávalapra B30-es téglából, vasbeton gerendás födémszerkezettel, közötte betontálcákkal, kitöltve salakkal, ami a hő és hangszigetelést biztosítja. A lakás közös gázórával, víz almérővel, saját és közös villanyórával is rendelkezik.

Összességében egy jól élhető, benapozott világos kellemes otthonérzetet adó külön használható és egybe is nyitható tripla lakást kínálok, ami könnyen alakítható és befektetésnek is kiváló. Környezete kertvárosi, a jó tömegközlekedés a közelben, számos kereskedelmi és szolgáltató egységek néhány perc sétára. A csodálatos vadaspark és egyéb kikapcsolódási lehetőségek gyalogosan is elérhetők.

A lakások külön is megvásárolhatók egyenként 59,9 M Ft-ért.

A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Lakás részletei

Ár: 159 900 000 Ft
Méret: 226 négyzetméter
Azonosító: 11385661
Irodai azonosító: 315975
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat