Eladó lakás Budakeszi 54 900 000 Ft

Leírás

NAPFÉNYES, TÁGAS LAKÁS, GARÁZZSAL, TÁROLÓVAL!


KÖZPONTHOZ KÖZEL, JÓL ALAKÍTHATÓ ZÁRÓSZINTI LAKÁS, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN!


Budakeszi kertvárosi részén, közel a város, nyüzsgő központjához, második emeleti, tágas tetőtéri összesen 73 nm-es, (nettó 63 nm) amerikai konyhás, nappal + 1 szobás „C” jelű téglalakás, 37 nm-es garázs-műhely-tárolóval, + 1 felszíni gépkocsi beállóval, 54,9 M Ft-ért eladó!


Budakeszi szépen parkosított és számos szolgáltatásnak helyet adó központi városrészétől 1-2 percet sétálva érkezünk a rendezett kertvárosi utcába, ahol családi ház jellegű, de mégis 4 lakásnak megépített ingatlan fogad.

Az épület utcafronti autóbehajtóján áthaladva parkolhatunk az épület földszinti (jelenleg lezárt) garázsába és egy autóval még a garázs előtt is megállhatunk.
Innen az épület mellett a hátsó dísznövényekkel és kerti tavacskával is büszkélkedő kertrészen áthaladva, fémvázas külső lépcsőn másfél emeletnyit megtéve jutunk a záró szinten elhelyezkedő lakás bejáratához. Az ajtón az előtérbe lépve hatalmas tér fogad, hisz a nappali-konyha-étkező hármasa egy légteret képez . A lakás bejáratától jobbra a kádas fürdőszobát és a háló-dolgozó szobát találjuk. A wc külön helyiségben. A nyugati fekvésű és ez által benapozott nagy ablakokkal rendelkező és kényelmes méretű nappali rész teljes értékű teret biztosít. A nappali szoba méreténél fogva jól alakítható, akár egy kisebb háló, dolgozó vagy gyerekszoba is könnyen leválasztható.

A használati meleg vizet hőtárolós villanybojler állítja elő. A radiátoros központi fűtést a garázs-tároló szinten működő gáz kondenzációs kazán biztosítja, mely jelenleg közös rendszeren működik az alsó lakással.

Az épület 1983-ban épült 3 szinten, hagyományos építési móddal, beton sávalapra B30-es téglából, vasbeton gerendás födémszerkezettel, közötte betontálcákkal, kitöltve salakkal, ami a hő és hangszigetelést biztosítja. A lakás közös gázórával, víz almérővel és saját villanyórával rendelkezik.

Összességében egy jól élhető, benapozott világos lakást kínálok, ami könnyen alakítható, a földszinten lévő garázs-műhely rész is átépítési lehetőséget kínál. Környezete kertvárosi, kiváló tömegközlekedés a közelben, számos kereskedelmi és szolgáltató egységek néhány perc sétára. A csodálatos vadaspark és egyéb kikapcsolódási lehetőségek gyalogosan is elérhetők.

A lakás alatti 73 nm-es, 2 szobás ingatlan is megvásárolható 59,9 M FT-ért, ami szintén a külső fémszerkezetű lépcsőn át közelíthető meg. Tartozik hozzá 50 nm garázs tároló.


A mellékelt alaprajzokból kitűnően tájékozódhat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, készséggel várom hívását.

További új építésű és használt ingatlanok széles választéka adatbázisunkban elérhető.

Ingyenes, teljes körű hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésre magas szolgáltatási színvonalon.

Lakás részletei

Ár: 54 900 000 Ft
Méret: 63 négyzetméter
Azonosító: 11385662
Irodai azonosító: 315978
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budakeszi

KÖZPONTHOZ KÖZEL, JÓL ALAKÍTHATÓ ELSŐ EMELETI LAKÁS, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN! I.emelet ...

Eladó lakás

Budakeszi

KÖZPONTHOZ KÖZEL, JÓ ELOSZTÁSÚ ZÁRÓSZINTI, OTTHONOS KÉNYEMET ADÓ LAKÁS, ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budakeszi

KÖZPONTHOZ KÖZEL, JÓL ALAKÍTHATÓ ELSŐ EMELETI LAKÁS, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN! I.emelet ...

Eladó lakás

Budakeszi

KÖZPONTHOZ KÖZEL, JÓ ELOSZTÁSÚ ZÁRÓSZINTI, OTTHONOS KÉNYEMET ADÓ LAKÁS, ...