Eladó lakás Budapest I. ker, Víziváros, 400 000 Ft

Leírás

KIADÓ tágas, nemrégiben teljes körűen felújított lakás az I kerületben.

A lakásban a hatalmas amerikai konyha-nappali-étkező mellett 2 hálószoba található, valamint egy kádas, prémium szaniterekkel felszerelt fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség. Minden szoba külön bejáratú. A szobák nagy ablakfelülettel rendelkeznek, a kisebb háló a szemben található barátságos, fás játszótérre néz. Az ablakok modern, kiválóan hangszigetelő tolóablakok, redőny és szúnyogháló is található rajtuk.

A tágas, sok tároló hellyel rendelkező, praktikus és exkluzív márványpultos konyhában beépített, vadonatúj sütő, mosogatógép, hűtőszekrény, mikró és indukciós főzőlap található. Szintén teljesen új Samsung mosógép lett a konyhában elhelyezve kevesebb, mint 1 éve.

A fűtést az álmennyezett felett elhelyezkedő modern, elektromos infra panelek biztosítják, melyek kellemes hőérzetet adnak, szobánként állíthatóak, programozhatóak.

A lakásban mozgás- és nyitásérzékelős, távfelügyeleteti központhoz bekötött riasztórendszer működik.

A Vodafone internet és TV csomag előfizetést a bérleti díj tartalmazza.

A lakás tulajdoni lap alapján 79 m2-es, a valóságban (lézeres távolságmérővel mérve) 84 m2.

A nagyobb hálószobában és az előszobában tágas, praktikus beépített szekrények találhatóak, ezen felül a lakáshoz tartozik a társasház száraz, jól szellőző pincéjében egy 4 m2-es tároló.

A kisebb szoba jelenleg gyerekszoba/dolgozószobaként funkcionál, gyerekággyal illetve íróasztallal van felszerelve.

A környék kellemes és barátságos, az infrastruktúra kiváló - Aldi 250 méterre található, bölcsőde, óvoda szintén, a belváros BKV-val mindössze 10 perc alatt elérhető, parkolóhelyet pedig mindig lehet találni az utcán a ház közelében.

Az Aladár utca elején található Czakó kert és az ottani termelői piac biztosan a leendő lakók kedvence lesz, a Gellért-hegy, Tabán, Czakó sportpálya, Filozófusok kertje közelsége pedig számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget biztosít.

Lakás részletei

Ár: 400 000 Ft
Méret: 79 négyzetméter
Azonosító: 11309929
Cím: Aladár utca
Városrész: Víziváros
Rezsi: 25 710 Ft/hó
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Társasház
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Klíma
  • Lift