Eladó lakás Budapest II. ker 134 900 000 Ft

Leírás

II. kerületben, Buda szívében, a Rózsadomb lábánál, a Fényes Elek utcában eladó egy rendezett, hamisítatlan polgári életérzést nyújtó, stílusos, gáz-konvektor fűtéses lakás.
A tágas terek reprezentatív eleganciát sugároznak. Jól alakítható,kellemes otthon.
A lakás I.emeleti, 104 nm, 3 + 1 félszobás. Az egyik szobában egy kisebb galéria is található.
Tágas nappali, konyha, étkező, gardrób szoba, nagy fürdőszoba, külön WC-vel rendelkezik.
Erkélyes, világos, kelet-nyugat fekvésű. Az emeleten összesen két lakás található, így a lakáshoz tartozó függőfolyosó gyakorlatilag kizárólagos használatban van, mely rendezett, és egy csupa zöld belső udvarra néz. A folyosó végén egy külső kamra is helyet kapott. A lakáshoz tartozik egy tágas (15-20 nm alapterületű) pincerész is, melyet a hátsó lépcsőn könnyen megközelíthetünk.

A lakás kitűnő helyen van, közel a Mechwart liget, a Millenáris park, de a Dunapart és a Budai Vár is kisebb sétával elérhető. Kitűnő a közlekedés: fonódó villamoshálózat, busz, éjszakai busz, távolsági busz metró és Hév megálló is a közelben vannak. A Nyugati, valamint a Déli pályaudvar is kb. 10 percnyire. A környéken megtalálható továbbá a Mammut bevásárlóközpont, iskolák, modern játszóterek, uszoda, gyógyfürdő, színház,szórakozóhelyek, éttermek, üzletek, parkolóházak, szupermarketek, piac. Az ingatlan tehermentes.

Hívjon minket a hét bármely napján!

Referencia szám: M266133

Lakás részletei

Ár: 134 900 000 Ft
Méret: 104 négyzetméter
Azonosító: 11336594
Irodai azonosító: M266133-4558626
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Térkép