Eladó lakás Budapest IV. ker 39 900 000 Ft

Leírás

Megvételre kínálok Budapesten a IV. kerületben, Újpest központjában az Árpád úton, kiváló helyen, Újpest Városkapu tőszomszédságában egy földszinti, 69 nm-es, a tulajdoni lap szerint 2 egész szobás, átalakítás után 1 egész és 2 félszobás, jó elosztású, a kisebb hálószoba felett galériázott, jó állapotú, 3 éve műszakilag teljes körűen (a szobák ablakai kivételével) felújított lakást, tégla építésű, 9 lakásos társasházban, saját 10 nm-es tárolóval.

A ház 1885-ben épült, 1 szintes tégla építésű lakóházként. A társasház tiszta és rendezett állapotú, a társasháznak saját, közös használatú belső kertje is van.

A lakás keleti tájolású, fekvéséből adódóan nyáron sem nagyon melegszik fel, nagyon csendes, nyugodt lakóhelyet találunk itt, kulturált szomszédokkal.

A lakásba, a belső udvaron keresztül jobbra a színezett bejárati ajtón jutunk be. Belépve a 4,46 nm-es PVC burkolatú előtérbe kerülünk, ahol helyett kapott egy külön bejáratú mellékhelyiség, mellette pedig egy nagyon hasznos gardróbbal. Az előtérből egyenesen haladva közvetlenül a tágas és világos, tölgyfa parketta burkolatú, 4-es osztásos ablakokkal szerelt nappali és a belőle nyíló hálószoba fogad minket. A nappali eredetileg közel 34 nm-es alapterületű volt, tulajdonosa a jobb helykihasználás érdekében kettéosztotta, így egy 22,56 nm-es és egy 11,15 nm-es szoba lett kialakítva, ajtókapcsolattal. Az előtérben balra jutunk el a lakás további helyiségeibe. Először a nagyméretű új, méretre gyártott, 4-es osztásos fa ablakokkal megvilágított, jó állapotú konyhabútorral kialakított és Electrolux elektromos és hőlégkeveréses tűzhellyel és Zanussi márkájú szagelszívóval gépesített, 9,62 nm-es, PVC burkolatú konyhába érkezünk. Innen tovább következik a szintén nagyméretű ablakos, világos, csempével és járólappal burkolt, 5,6 nm-es, kádas fürdőszoba, melyből a külső padlásfeljáró alatt húzódó, innen nyíló, 2,4 nm-es kamra érhető el. A fürdőszobából pedig a közel 11 nm-es harmadik szoba nyílik, benne a nagyméretű 1,7 m magas galériával.

Műszaki állapot: a lakás nagyon jó állapotú. A nyílászárók a konyhában és a fürdőben 10 éve új az eredetivel megegyező, méretre gyártott, fából készült, korszerű ablakokra lettek cserélve. Az épületben a lakások közül egyedül ez a lakás a mostani igények és előírásoknak megfelelő, kitűnő kondenzációs kazánnal és hatalmas méretű, korszerű lapradiátorokkal felszerelt, 2021-ben korszerűsített fűtésrendszerrel lett teljes körűen felújítva. Az elektromos vezetékrendszer 3 éve komplett újra lett vezetékelve, új kapcsolótáblával, FI-relével szerelve. A lakás rezsije kiváló! Fűtési átalány: 16.000 Ft, a közös költség 17.000 Ft, mely tartalmazza a lépcsőház karbantartás, világítás, biztosítás, tisztítás, a közös képviselet, a felújítási alap, valamint a szemétszállítás díját is. A többi rezsi fizetése mérés alapján fogyasztás után történik.

A ház kaputelefonos, a kábeltévé, internethálózat kiépített. A lakás belmagassága egységesen 3,75 méter. A lakáshoz saját 10 nm-es, száraz tároló is tartozik.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó, Újpest Városkapu szomszédságában található. Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszer boltok). A közelben van az 104, 104A, 196, 204-es buszjáratok, a 950 és 950A éjszakai járat, a 12-es és 14-es villamos, valamint pár percre a M3-as metró megállója, ahonnan a belváros 20 percen belül elérhető, valamint autóval a Váci út pár percre, és 6-7 perc alatt az M3 autópálya is elérhető.

Ajánlom fiataloknak, családosoknak, összeköltözőknek, bárkinek aki szereti a csendes környezetet, kis lakóközösséget, de fontos a központi elhelyezkedés, ragaszkodik az, iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelségéhez, illetve befektetésnek is alkalmas, mert könnyen kiadható.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Lakás részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 69 négyzetméter
Azonosító: 11221389
Irodai azonosító: 295669
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Felújított
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest IV. ker

Újpesten, a Latabár Kálmán utcában kínálok eladásra 10. emeleti, 1+ ...

Eladó lakás

Budapest IV. ker

Újpest kitűnő közlekedésnél, rendezett, 8 lakásos udvarban eladásra ...

Eladó lakás

Budapest IV. ker

Újpest központhoz közel, csendes mellékutcában, 33 nm-es, amerikai konyhás ...

Eladó lakás

Budapest IV. ker

------- GARZON ELADÓ KÁPOSZTÁSMEGYER 1.-en --------- Kis lakást keres? Itt ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest IV. ker

Újpesten, a Latabár Kálmán utcában kínálok eladásra 10. emeleti, 1+ ...

Eladó lakás

Budapest IV. ker

Újpest kitűnő közlekedésnél, rendezett, 8 lakásos udvarban eladásra ...

Eladó lakás

Budapest IV. ker

Újpest központhoz közel, csendes mellékutcában, 33 nm-es, amerikai konyhás ...

Eladó lakás

Budapest IV. ker

------- GARZON ELADÓ KÁPOSZTÁSMEGYER 1.-en --------- Kis lakást keres? Itt ...