Eladó lakás Budapest VIII. ker, Palotanegyed, 395 000 000 Ft

Leírás

ÖSSZHANG múlt és jelen között
Amennyiben rajong a hagyományos, nagypolgári építészetért, de nem szeretne lemondani a modern technológiák által nyújtott kényelemről sem, ezt a lakást ÖNNEK TERVEZTÉK!

A Palotanegyed határán, a történelmi belvárosban kifejezetten PRÉMIUM minőségben saját célra felújított, igazi nagypolgári életérzést sugárzó LUXUS OTTHON eladó.
A lakás a liftes társasház LEGFELSŐ szintjén található, összesen 11 utcai, ill. térre néző ablakkal.
A hatalmas, 56 m2-es NAPPALI konyhával, étkezővel kiegészülve fényárban úszik.
A HÁROM HÁLÓ külön nyíló, mindegyikhez SAJÁT FÜRDŐSZOBA tartozik.

A klasszikus nagypolgári lakás felújítása során a LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁK, egyedileg ide készült beépített elemek, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ szaniterek kerültek beépítésre.
A szintén egyedi Loxon SMART HOME megoldásoknak köszönhetően minden helyiség önállóan személyre szabható beállításokkal rendelkezik.

A szobákban prémium csillárok mellett, rejtett és szabályozható világítás, valódi tölgyfa parketta, prémium tapéták, réz burkolatok, kazettás, valamint egyedi fali és mennyezeti stukkók találhatók, a vizes helyiségekben prémium olasz hidegburkolatok, Hans Grohe, Villeroy&Boch szaniterek, fűtött tükrök, egyedi jelenlét érzékelős világítás, a folyosón rejtett ajtók, walk-in gardrób, külön műszaki helyiség kapott helyet. A konyha teljesen automatizált Bosch, Liebherr, Klarstein berendezésekkel felszerelt.
Mindezeken túl borhűtő, páncélszekrény, fegyvertrezor, riasztó és kamera rendszer, központi porszívó, elektromos hőszigetelt redőnyök szolgálják a lakók kényelmét.

A lakásban nagy teljesítményű hőcserélős szellőztető és fűtő rendszer, Daikin hűtő-fűtő klíma üzemel, padlófűtés, a födém és a falak hang- és hőszigeteltek, többrétegű fa nyílászárókkal rendelkezik.

A társasház rendezett, új gáz- és elektromos vezeték rendszerrel, jelenleg éppen megújulás alatt álló kapualjjal és lépcsőházzal.

Lakás részletei

Ár: 395 000 000 Ft
Méret: 164 négyzetméter
Azonosító: 11377586
Városrész: Palotanegyed
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Kilátás: utcai
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest VIII. ker

Festetich Imre gróf által az 1900-as évek elején építtetett ház legfelső ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest VIII. ker

Festetich Imre gróf által az 1900-as évek elején építtetett ház legfelső ...