Eladó lakás Budapest XIV. ker 73 900 000 Ft

Leírás

Kis és Nagy családosok, befektetők figyelem!

Budapesten, a 14. kerületben, Alsórákos csendes kertvárosában, igazi gyöngyszem, egy 77 nm-es, nagyon szép állapotú lakás, kedvező ÁRON eladó!

A XIV. kerület kertvárosi részén, csendes madárcsicsergős utcában, kiváló közlekedés mellett, kimondottan szép állapotú, 2. emeleti, 12 éve teljeskörűen felújított, belső 2 szintes, összesen 4 szobás, egyedi kandallós, közös használatú kerttel, 2 erkélyel, udvari kocsibeállóval, több igényes beépített bútorral, kimondottan alacsony rezsivel, lakás ELADÓ!

Eladásra kínálok Budapest XIV. kerületében, Zugló kíváló és előkelő részén, egy 4 lakásos társas házban lévő 2. emeleti, a valóságban 77 nm-es, nagy terekkel rendelkező, 4 egész szobás, klímás, kádas, 2011-ben teljeskörűen igényesen felújított, napfényes és tágas, belső két szintes, klasszikus igényes cirkulációs kandallóval kialakított lakást, 6 + 3 nm-es erkéllyel, 1,8 nm-es kamrával, körbejárható házban, udvari parkolási lehetőséggel, 3 nm-es tárolóval és 3,1 nm-es pincével, csendes utcában, kiválló közlekedés mellett. Az ingatlan DNy-i fekvésű, kifejezetten napfényes lakás.

A ház az 2003-ben épült, 4 lakásos társasházként, tégla falazattal és betonfödémes szerkezettel. Lakói barátságosak, kimondottan kedvesek.

Az ingatlant az igényesség és a gondosan kialakított dolgok jellemzik.

Az oldalról nyíló bejáraton tudunk bemenni a házba, ahol a zárt folyosón keresztül jutunk fel a lakásba. Az ablakok már új típusú műanyagra lettek cserélve. A szobák elrendezését tekintve kitűnő elosztásúak, a nappali DNY-i tájolású. Az igényes járólap burkolatú előszobából nyílnak a vizes helyiségek, a parkettás szobák, valamint az ablakos és erkélyes konyha. A lakás belső két szintes és a közlekedőből tudunk feljutni a felső emeletre, ami teljesen egyedi kialakitású.

Műszaki állapot:
A ház kiválló állapotnak örvend. 12 éve teljeskörűen fel lett újítva az ingatlan, a szobáktól a burkolatokon keresztül az utolsó vezetékig. Kimondottan takarékos gázkazán gondoskodik a melegről, melyet egy cirkulációs (szinte minden helyiséget fűtő) praktikus és igényesen kialakaított kandalló egészít ki. A fűtés álltalánydíja így összesen: 7.500 Ft, ami egy ekkor ingatlan esetében igencsak kedvező. Klíma gondoskodik a megfelelő hőérzetről. Minden közmű külön mérőórával rendelkezik. Közös költség: 6.500 Ft. A belmagasság 2,7 méter.

Környék:
XIV.ker, Zugló Alsórákos kertváros
Családi házas övezet, ahol megtalálható piac, bölcsi, ovi, sulik, játszó tér és termál fürdő is van a közelben, remek az infrastruktúrája, mind tömegközlekedéssel, mind autóval. A Pólus és az Árkád bevásárló központok is könnyen megközelíthetők. A Keleti pályaudvar kb. 12 percre van tömegközlekedéssel, de mégis kimodottan csendes és előkelő utcában van az ingatlan.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, buszjáratokkal a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 15 perc alatt a belvárosba érhetünk. M3 atópálya 5 perc autóval. Több autóbusz és troli megálló pár perc sétára van. Az Örs vezér tere max.10 perc tömegközlekedéssel.

Ajánlás:
Elsősorban kis és nagy családosoknak, igényeseknek és nagypolgári stílust kedvelőknek, illetve befektetőknek ajánlom, akiknek fontos a nagy térérzet, és szeretik a városközeli, de mégis nyugodt,csendes környezetet a kiváló tömegközlekedés mellett.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Lakás részletei

Ár: 73 900 000 Ft
Méret: 77 négyzetméter
Azonosító: 11379595
Irodai azonosító: 315325
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Zuglóban az Angol utcában stílusos nagypolgári erkélyes ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Eladó a XIV. kerületben NAGYZUGLÓ kerületrészben ZÖLDÖVEZETBEN tégla ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Herminamezőn, a Thököly út közelében, rendezett anyagi helyzetű, jó ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Eladó Budapest XIV kerületében a Hungária körúton egy harmadik emeleti ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Zuglóban az Angol utcában stílusos nagypolgári erkélyes ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Eladó a XIV. kerületben NAGYZUGLÓ kerületrészben ZÖLDÖVEZETBEN tégla ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Herminamezőn, a Thököly út közelében, rendezett anyagi helyzetű, jó ...

Eladó lakás

Budapest XIV. ker

Eladó Budapest XIV kerületében a Hungária körúton egy harmadik emeleti ...