Eladó lakás Budapest XV. ker 42 900 000 Ft

Leírás

Budapesten a XV. kerületben, Újpalotán, az Erdőkerülő utcában, 10 emeletes társasházban, kiváló tömegközlekedéssel kínálok eladásra egy 6. emeleti, 1 egész és 2 félszobás, erkélyes, 55 m2-es, összkomfortos, közepes állapotú, dupla klímás, kitűnő elosztású, DNy-i fekvésű, világos, tehermentes panel lakást.

A ház 1971-ben épült az I. ütem részeként. A társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A főút közelében található, de mégis csendes a lakás, köszönhetően az előtte létesített parkolónak és a mögötte található parkosított környezetnek. A lakást délnyugati fekvése miatt kedvező fényviszonyok jellemzik.

A lakás bejárata előtti előtér rácsos fémajtóval került leválasztásra, ahonnan az újszerű állapotú több ponton záródó biztonsági bejárati ajtón jutunk be, a szobák elrendezését tekintve kitűnő elosztású, délnyugati tájolású, erkélyes lakásba érkezünk. A bejárattól az „L” alakú közlekedőben a két irányban járható 7 nm-es előszobából nyílnak a vizes helyiségek és a szobák, valamint a konyha. A járólap burkolatú előszobából jobbra a 8 nm-es, kétszárnyú ablakos félszoba nyílik. Innen jobbra fordulva pedig az ablakos, világos, szintén kerámia burkolatú 7 nm-es, gépesített, konyhabútorral felszerelt konyhába kerülünk. A közlekedő másik végében balra fordulva a laminált parkettás, több mint 18 nm-es nappaliba lépünk, mely egy 4 nm-es erkélyben végződik. A bejárattal szemben a nappali mellett egy gyerekszobának vagy hálószobának is alkalmas 12 nm-es, laminált parketta burkolatú szoba nyílik. A nappaliból a közlekedőn balra a bejárat felé visszamenve a WC és a külön nyíló fürdőszoba következik, a közlekedő másik oldalán pedig korábban már elbontásra került a gardróbszekrény, itt egy kis étkező került kialakításra.

Műszaki jellemzők: a lakás fűtése távfűtés egyedi méréssel, átalánydíja 13.000 Ft/hó, a közös költség 13.400 Ft/hó, mely tartalmazza lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás, felújítási alap, közös képviselet díját. A szemétszállítás díja 2.600 Ft/2 havonta. A konyhai gázfogyasztás díja 2.500 F/2 havonta. A belmagasság szabvány szerinti 2,67 m. A nyílászárók már korszerű szigetelt műanyag ablakok, valamint a fűtés is korszerű lapradiátorokkal történik. A nappaliban és a hálószobában 1-1 hűtő-fűtő klíma is kiépítésre került külön fázissal, valamint a tűzhely is külön fázison működik, és új, modern biztosíték elosztótábla Fi-relével (érintésvédelmi kapcsoló) lett felszerelve.

A lakást ideális elosztása és elhelyezkedése miatt elsősorban családoknak vagy családalapítást tervezőknek ajánlom figyelmébe, de befektetésnek is megfelelő lehet, mert könnyen kiadható a külön nyíló szobáival, illetve bárkinek aki saját elképzelései szerint szeretné a lakást kicsinosítani, és az iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelsége is fontos szempont számára.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, számos buszjárattal (46, 96, 1A, 224, 296, valamint a 973, 996-os éjszakai járat, a közeli Fő térről pedig 7, 7E, 8E, 108E, 133E, 69-es villamos) a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 20 perc alatt a belvárosba érhetünk. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. A bevásárlást (a Vásárcsarnok, Lidl, Aldi, Spar, Tesco) és ügyintézést a nem messze lévő Pólus Center valamint az Ázsia Center segíti. Parkolás a ház előtt ingyenes. Az M3 autópálya percek alatt elérhető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Lakás részletei

Ár: 42 900 000 Ft
Méret: 55 négyzetméter
Azonosító: 11368698
Irodai azonosító: 314127
Emelet: 6. emelet
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest XV. ker, Újpalota

Kizárólag aTurbo360 Ingatlan kínálatában ELADÓ 68 nm es csúszózsalus ...

Eladó lakás

Budapest XV. ker, Újpalota

Kizárólag aTurbo360 Ingatlan kínálatában eladó, ABALAKOS KONYHÁS, 63 ...

Eladó lakás

Budapest XV. ker

XV. RÁKOSPALOTÁN A BOCSKAI UTCÁBAN ELADÓ 60 NM-ES, KERTKAPCSOLATOS HÁZRÉSZ! Az ...

Eladó lakás

Budapest XV. ker

XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN CSENDES, PARKOS KÖRNYEZETBEN, SZIGETELT HÁZBAN, ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Budapest XV. ker, Újpalota

Kizárólag aTurbo360 Ingatlan kínálatában ELADÓ 68 nm es csúszózsalus ...

Eladó lakás

Budapest XV. ker, Újpalota

Kizárólag aTurbo360 Ingatlan kínálatában eladó, ABALAKOS KONYHÁS, 63 ...

Eladó lakás

Budapest XV. ker

XV. RÁKOSPALOTÁN A BOCSKAI UTCÁBAN ELADÓ 60 NM-ES, KERTKAPCSOLATOS HÁZRÉSZ! Az ...

Eladó lakás

Budapest XV. ker

XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN CSENDES, PARKOS KÖRNYEZETBEN, SZIGETELT HÁZBAN, ...