Eladó lakás Debrecen 41 700 000 Ft

Leírás

Vargakerti városrészben, a Trombitás utcán, csendes fekvésű, 61 m2-es, 2 szoba-étkezős, tömbfűtéses, hangulatos, költözhető állapotú, klímás, negyedik emeleti lakás, teljes berendezéssel együtt eladó.

Irányár: 41.700.000 Ft.

Érdeklődni: 30-2288-369

*******************
Részletes leírás:
*******************

A Vargakertre jellemzően a környék abszolút kertvárosi hangulatú, rendezett portákkal, társasházakkal és családi házakkal tűzdelt utcákkal. Mindezek mellett a belváros még gyalogosan is közelinek mondható.

A Trombitás utca is, mint a környékbeli utcák minimális forgalommal rendelkezik, jórészt csak az itt lakók használják. Ligetes fák, parkosított előkertek és belsőudvarok jellemzik az utcaképet. Erre felé még jellemező, hogy a gyerekek együtt játszanak, míg a szülők jókat beszélgetnek, sőt a belső udvarokon még közös sütögetések sem számítanak rendkívüli eseményeknek.

Mindezek mellett a napi szükségletek kielégítéséhez szükséges üzletek és szolgáltatások itt is elérhetőek. Az utca végén egy nagy élelmiszerbolt, nem messze tőle zöldséges, trafik, fodrászat és italbolt. No és persze a gyerekek és szülők számára egyaránt fontos, hogy óvoda és iskola is van a szomszédságban.

A társasház ahol az eladó lakás is van, négyemeletes, csúsztatott zsalus technológiával épült, függőfolyosós, és lapos tetős kivitelben. Lift nincs a lépcsőházban.

Fűtését az épületen belüli saját kazánok biztosítják, a használati meleg vizet lakásonkénti villanybojler adja. A műszaki adatokhoz még hozzá tartozik, hogy a tető 2024. szeptemberében lett teljes egészében vízszigetelve, valamint a központi elektromos rendszer teljes egészében korszerűsítése és fejlesztése is megtörtént. Ezek is, mint az utóbbi években zajlott beruházások is, mind a társasházi megtakarításból lett finanszírozva.

Az épület mögötti zárt kert rész, és a lépcsőház abszolút tiszta és rendezett, teljes nyilvánvaló, hogy a lakóközösség nagyon figyel a környezetére.

Mint említettem a lakások függőfolyosóról nyílnak, ami az eladásra kínált lakás esetében egy plusz, és személyes élettér kialakítására is lehetőséget adott. Mivel a sorban az utolsó a lakás, így az előtte lévő területet a függő folyosóból sajátjaként tud használni a mindenkori tulajdonos. Sőt le is van választva ez a rész, így abszolút él a személyes szféra varázsa. Zavartalanul ki lehet ücsörögni, vagy a frissen mosott ruhákat kiteregetni, vagy akár itt tárolni a zsugor ásványvizeket, de ha leterítünk egy polifoamot, még jógázni is lehet úgy, hogy közben kíváncsi szemek sem vizslatják az embert.

A 61 m2-es lakótér egyrészt szép világos, másrészt praktikus elrendezésű. Minden tekintetben központi helyiség az étkező, amiből nyílik a két tágas szoba és a fürdőszoba. A konyha külön helyiségben van, azonban mégis kapcsolódik a közös térhez. Az előszobából nyíló kis közlekedőben egy egészen nagy beépített szekrény kapott helyet, valamint innen nyílik a spájz, és legbelül a WC.

A lakásba belépve rögtön láthatóvá válik, hogy a tulajdonos szépen rendben, és karban tartja a lakást. Látszik, hogy mindenre nagyon vigyáztak, a konyhabútor újszerű állapotban van, a tűzhellyel együtt, a fürdőben a csaptelepek ragyognak, a lamináltpadló nincs össze karcolva és a járólapok közötti fuga is az eredeti színét mutatja. Mivel a lakás elsősorban teljes berendezéssel eladó, így lényeges, hogy maguk a szekrények, asztalok és székek, az ágy és az ülőgarnitúra, mind-mind kiváló állapotban vannak.

A rezsi tekintetében is csupa jót mondhatók, ami abszolút megfelel a valóságnak. Havi állandó költségként 23.000 Ft. összeggel kell számolni, ami magában foglalja a szokásos közös költséget,és a havi fűtési átalányt is. Ezen felül mindössze a hideg viz, a villany és a kábelszolgáltató előfizetésével kell kalkulálni.

A lakók számára biztosított egy közös kerékpártároló használati joga, ahová akár több saját bicikli is elhelyezhető.

Tulajdoni viszonyok tekintetében úgyszintén rendezett minden, ahogy mondani szokták per-, teher-, és igénymentes.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, érdemes minél hamarabb megnézni, mert ebben az árkategóriában sokan keresnek lakást!

Lakás részletei

Ár: 41 700 000 Ft
Méret: 61 négyzetméter
Azonosító: 11435913
Irodai azonosító: 114572
Cím: Debrecen
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Debrecen

Debrecen belvárosában eladásra kínálok, egy tégla építésû társasház ...

Eladó lakás

Debrecen, Belváros

Eladásra kínálunk egy egyedi, tetőtéri lakást a Piac utcától pár 100 ...

Eladó lakás

Debrecen

Debrecen Vargakertben, csendes parkos zöld övezetben, 61 nm-es 2 szoba+étkezős ...

Eladó lakás

Debrecen

Kiváló lehetőség fiatal pároknak, akár kisgyermekkel. Azonnal költözhető, ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Debrecen

Debrecen belvárosában eladásra kínálok, egy tégla építésû társasház ...

Eladó lakás

Debrecen, Belváros

Eladásra kínálunk egy egyedi, tetőtéri lakást a Piac utcától pár 100 ...

Eladó lakás

Debrecen

Debrecen Vargakertben, csendes parkos zöld övezetben, 61 nm-es 2 szoba+étkezős ...

Eladó lakás

Debrecen

Kiváló lehetőség fiatal pároknak, akár kisgyermekkel. Azonnal költözhető, ...