Eladó lakás Herceghalom 84 900 000 Ft

Leírás

2023-ban épült 4 lakásos társasházon belüli lakás eladó - azonnal költözhető

A társasház szélén, a parkolók mellett elhelyezkedő kétszintes lakás fontosabb jellemzői:

FÖLDSZINT:
előszoba: 3,4 nm
fürdő: 2,9 nm
konyha: 7,3 nm
nappali+étkező: 28 nm
terasz: 14,17 nm
Az előszobában beépített szekrény, a fürdőben wc és zuhanyzó található. A konyhában Gorenje gépek: hűtő, mikróhullámú sütő, sütő, főzőlap, elszívó stb. kerültek beépítésre. Az emeletre vezető lépcső alatt egy tároló került kialakításra. A nappali és konyha egy helyiséget képez, ahonnan a teraszon keresztül lehet kijutni a kertbe. A terasz jelentős része az emeleti erkély által fedett. A teraszon egy kerti tároló található.

EMELET:
közlekedő: 1,71 nm
fürdőszoba: 5,26 nm
nagy szoba: 20 nm
kis szoba: 12 nm
erkély: 8,55 nm
Tárolási lehetőséget biztosítanak a közlekedő mellett, valamint a nagy szobában kialakított nagy méretű beépített szekrények. Az emeleti fürdőszoba WC-vel és káddal van felszerelve. A nagy szobán keresztül közelíthető meg az erkély, amely egy erdős területre biztosít kilátást.

A nyílászárók szúnyoghálókkal/pliszékkel vannak felszerelve, a redőnyök pedig elektromosan működnek. A riasztó (mozgás- és nyitásérzékelők), valamint a redőnyök távolról is vezérlehetők, illetve programozhatók. A földszinti és emeleti szobák egyaránt applikáció segítségével is vezérelhető Midea hűtő/fűtő készülékekkel rendelkeznek.
A lakás padlófűtése helyiségenként külön termosztátok segítségével szabályozható.

135 nm alapterületű, kizárólagos használatú és körbekerített kert van, valamint 1 parkoló is tartozik a lakáshoz, amely közvetlenül a kert/ a lakás mellett található. Igény szerint egy második parkoló is kialakítható.

A lakás előre egyeztett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetése végett vagy esetleges egyéb kérdések felmerülése esetén forduljanak hozzám bizalommal a megadott elérhetőségen.

Lakás részletei

Ár: 84 900 000 Ft
Méret: 78 négyzetméter
Azonosító: 11422306
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 3