Eladó lakás Homokkomárom 9 900 000 Ft

Leírás

Homokkomáromban, egy zalai zsáktelepülésen ajánlom figyelmébe ezt a központi elhelyezkedésű ingatlant, mely eddig vendéglátóhelyként működött, de alkalmas lakhatásra, irodának, tanodának, vagy a falu egyre növekvő számú fiatal célközönségének nagy sportigényét figyelembe véve akár fitnesz vagy ping-pong teremnek is.

Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a 750 méterre található Nyolc Boldogság Közösség kolostorához egész évben érkeznek zarándokok, valamint a templom engesztelő napja minden hónap 13-án rendszeresen nagy tömegeket vonz nemcsak Magyarországról, de a határokon túlról is, ezért jó lehetőség az ingatlan szálláshelyként való kihasználása is.

A kelet-nyugati fekvésű, 1912-ben épült 100 nm-es épület átlagos állapotú. Nyílászárói jó minőségűek, tetőszerkezete 2002-ben lett teljes körűen felújítva. Riasztó ki van építve az épületben. Az épület több bejárattal is rendelkezik, ahogy az alaprajzon látható. Az épület előtti parkoló használati joga az ingatlanhoz tartozik. Az ingatlan minden közművel ellátott, víz, villany, gáz és csatorna saját mérőórákkal rendelkezésre áll. Fűtése egyedi gázkonvektorokkal.

Ez a jól ismert helyi vendéglátó egység most új tulajdonost vár, aki friss lendületet és saját ötleteket hozhat a faluba. Az ingatlan a falu központjában található, betonútról jól megközelíthető. Zöldterület, telek nem tartozik hozzá.

Cégünk segítségére lehet a tervezésben, kivitelezésben, a felújítási munkálatok során, de jogi és pénzügyi tanácsadással és ügyintézéssel is állunk rendelkezésére.

Referencia szám: HK-4449672-NOK

Lakás részletei

Ár: 9 900 000 Ft
Méret: 100 négyzetméter
Azonosító: 11319500
Irodai azonosító: HK-4515128-4515128
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Építési év: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Tároló

Térkép