Eladó lakás Kehidakustány 22 000 000 Ft

Leírás

A Kehida termál fürdőhöz közel kínálok eladásra, rövid határidővel költözhető és birtokba vehető, tehermentes, egy minden igénynek megfelelő, tágas második emeleti lakást, kellemes nyugodt környezetben.

A társasház kilenc lakásból áll. Osztatlan közös kert tartozik hozzá, parkolási lehetőség az összes lakásnak biztosítva van. Állandó lakhatásra,és akár kiadásra is alkalmas.
Kiadásra a település adottságait figyelembe véve nagyon jó bevételi forrást hozhat az új tulajdonosának, jelenleg is ki van adva, és a bérlő szívesen hosszabbítaná a szerződését!

Lakás leírása, jellemzői:

- tágas nappali-konyha-étkező
- egy hálószoba
- tusolóval ellátott fürdőszoba,
- toalett kézmosóval
- egy közös tároló, amin három lakás osztozik: ebben a helyiségben kapott helyet a meleg vizet szolgáltató villanybojler, ami lakások vízellátását biztosítja
- a lakások külön mérőórával rendelkeznek: villany, víz rendelkezésre áll, a gáz kiépítése megtörtént a rákötés az új tulajdonosra vár, jelengeg a lakás hűtését illetve fűtését inverteres klíma szolgáltatja

A teljes bútorzat maradhat, a vételár részét képezheti.

Birtokba adás rövid határidővel megoldható.

Kitűnő választás azoknak, akik a Balatonhoz Keszthely vagy nagyvároshoz közel (Zalaegerszeg, Hévíz) szeretnének költözni, autóval kb. 20 perc távolságra bármelyik elérhető.

Ha szeretnék a vásárlást piaci hitellel finanszírozni, hitelcentrumunk szakemberei segítenek Önöknek ebben. Emellett ha szeretnék saját ingatlanukat értékesíteni, szintén segítséget nyújtunk a lebonyolításban.

Fiatal párok, vagy akár egyedülálló ideális otthona lehet ez a napfényes lakás, mely rövid határidővel KÖLTÖZHETŐ, vagy egy kiváló befektetési forrás lehet, amely azonnal KIADHATÓ! Jöjjön el és tekintse meg, mielőtt valaki más lecsapna rá!

Lakás részletei

Ár: 22 000 000 Ft
Méret: 40 négyzetméter
Azonosító: 11379072
Emelet: Tetőtér
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota:
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Kehidakustány

Befektetésnek is kiváló lakások Kehidakustányban! Kettő lakás 1 áráért? Csendes, ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Kehidakustány

Befektetésnek is kiváló lakások Kehidakustányban! Kettő lakás 1 áráért? Csendes, ...