Eladó lakás Mezőhegyes 9 900 000 Ft

Leírás

Mezőhegyesen a központban, külön bejáratú 3 szobás panellakást kínálok eladásra a 3. emeleten.
A nappali szőnyeggel borított. A második és harmadik szoba laminált. A lakás részben felújított, igény szerint újítható, alakítható. A lakás belül szigetelt. Közös tároló is tartozik a lakáshoz.
A többi helyiségben hidegburkolatot raktak le. A fűtés villanyradiátorokkal történik, amit az ablakok alatt helyeztek el. A meleg víz bojleres. A fürdőszoba kádas. A WC külön helyiségben kapott helyet. A lakás világos, mert a reggeli nap 2 szobába és a konyhába süt be, délután pedig a nappaliba.
A közelben óvoda, általános iskola, középiskola, ide kollégium is tartozik. Coop Reál üzlet és OTP, Posta, Kormányablak. Kiváló busz, vonatközlekedés.
Az alföldi táj szépsége, az erdők, a vadászati lehetőségek a ló és lovasturizmus, valamint agrártörténeti emlékek sokasága mindazok számára vonzóvá teszi a kisvárost, akik szeretik a természet és a csend nyugalmát. Az új sportcsarnokot 2023 őszén adták át.
Az ingatlan és a társasház tehermentes. Az ingatlanátadása kb. 2 hónap.
Befektetőknek is ajánlom.
CSOK PLUSZ, babaváró igényelhető, és hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Prémium Ingatlanértékesítő
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Lakás részletei

Ár: 9 900 000 Ft
Méret: 56 négyzetméter
Azonosító: 11418877
Irodai azonosító: 288520
Építőanyag: Panel
Fűtés jellege: Villany
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat