Eladó lakás Pannonhalma 37 990 000 Ft

Leírás

Pannonhalma szívében!

Eladó egy minden igényt kielégítő, új építésű, galériázható ingatlan Pannonhalma szívében, amely a Győr-Moson-Sopron régió gazdag történelmi és kulturális örökségével büszkélkedhet. Az ingatlan vételára 42 900 000 HUF, ami egy kivételes ajánlatot jelent ebben a festői környezetben. A lakás alapterülete Nettó 44,42 - Bruttó 60,38 m2, melyhez 4,44 m2 erkély tartozik. Az épület tégla szerkezetű, 2024-ben épült, így a legmodernebb építészeti és műszaki megoldások garantálják az új tulajdonosok kényelmét és biztonságát. A lakás tágas és napfényes, amelynek köszönhetően a természetes fény egész nap átjárja. Az egyedi mérővel ellátott házközponti fűtés, valamint a klímaberendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet minden évszakban.

A lakásból és az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk, beleértve a történelmi Pannonhalmi Apátság lenyűgöző látványát is. A környék ideális választás lehet azok számára is, akik csendre és nyugalomra vágynak, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a városi élet kényelméről sem. A jó elhelyezkedés és az igényes kivitelezés együttese teszi ezt az ingatlant tökéletes választássá minden korosztály számára.

Pannonhalma nem csak Magyarország egyik legszebb települése, hanem kiemelkedő kulturális és történelmi jelentőséggel is bír. Az UNESCO világörökség részét képező Pannonhalmi Apátság közelsége különleges események és kulturális programok sorát kínálja az ide látogatóknak és az itt élőknek egyaránt. A város gyönyörű zöldövezetei, a környékbeli kirándulóhelyek és a vendégszerető közösség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Pannonhalma tökéletes otthona legyen. Fedezze fel ezt a különleges helyet, ahol a történelem és a modern kényelem találkozik, és tegye sajátjává ezt a csodálatos ingatlant!

Referencia szám: LK049994-NOK

Lakás részletei

Ár: 37 990 000 Ft
Méret: 44 négyzetméter
Azonosító: 11379751
Irodai azonosító: LK049994-4630572
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Épülő
Építési év: Új építésű
Egész szobák: 2

Térkép

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Pannonhalma

Azonnal költözhető, új építésű lakás Pannonhalma kiemelt övezetében! A ...

Eladó lakás

Pannonhalma

Eladó egy minden igényt kielégítő, új építésű, galériázható ingatlan ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Pannonhalma

Azonnal költözhető, új építésű lakás Pannonhalma kiemelt övezetében! A ...

Eladó lakás

Pannonhalma

Eladó egy minden igényt kielégítő, új építésű, galériázható ingatlan ...