Eladó lakás Pécs 169 800 000 Ft

Leírás

Örökpanorámás álom otthon a Mecsekoldalban eladó.
Ha ön szereti a csendet a madárfüttyöt, a zöldet, a jó levegőt a csodás panorámát akkor ez a lakás csak Önre vár! Elhelyezkedését tekintve csak pár percnyire van a városközponttól, örökpanorámás kilátással.

A lakásra jellemző a letisztultság, modern funkcionalitás a tervezésben, megbízhatóság pontosság és kiemelkedő minőség a kivitelezésben, Kulcsra készen 2023.nyár végével kerül átadásra.

Az új lakás leendő lakója, minden ablakából élvezheti a csodás a panorámát.

A kétlakásos társasház ball oldali lakásáról van szó, ami 3 szintes, 3 hálószobával, gardróbbal, két fürdőszobával, amerikai konyhás nappalival, nagy loggiával, terasszal, és két autó beállására szolgáló garázzsal rendelkezik.
Az alsó szinten van a bejárat, ahol egy előtéren keresztül a garázsba, a tároló helyiségbe és a lépcsőn felfelé haladva a felső szintre jutunk, a felső szinten a lépcsőtől ballra a nagy fürdőszoba és a wc helyezkedik el. Szembe két külön bejáratú szobába jutunk, jobbra pedig a harmadik szoba nyílik.
A harmadik és a legnagyobb szobához külön fürdőszoba tartozik wc vel, és egy gardrób szoba is a lakók kényelmét szolgálja, majd a szoba nyugati részéna loggiából gyönyörködhetünk a csodálatos panorámában. A legfelső szinten található a nagy nappali, étkező, és a konyha, mosdóval, wc vel, és egy óriási nagy terasszal, pompás kilátással a Mecsekre.

Kivitelezés során kiváló minőségű anyagok kerülnek beépítésre, a kiváló minőség mellett nagy hangsúlyt fektetnek az energia megtakarításra is. A minőségi szanitereket, csaptelepeket, belső nyílászárókat, hideg-melegburkolatokat a lakás leendő tulajdonosa választhatja ki magas minőségben. A lakás hűtése-fűtése, melegvíz ellátása a víz-levegő hőszivattyúval lesz biztosítva. Fűtés padlófűtéssel, a hűtés mennyezet hűtésű lesz.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot is !

A lakás: 168,6 m2
Ára: 169.800.000,- Ft

Ügyfeleinknek, díjmentes hitelügyintézést, hitel előminősítést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány készítését is rövid határidővel vállaljuk.
Kérdéssel vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen!

Sóki Zsuzsanna
+36 20 /994-2000
soki.zsuzsanna@szephazingatlan.hu
www.szephazingatlan.hu

A fenti szerzői tartalmak (hirdetés, hirdetés szövege, képek, alaprajzok) másolása, ismételt felhasználása, bármilyen megosztása, a jogtulajdonos, külön, kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos.

Lakás részletei

Ár: 169 800 000 Ft
Méret: 169 négyzetméter
Azonosító: 11333462
Irodai azonosító: 94134
Cím: Pécs
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Építési év: Új építésű
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Pécs

Pécs kedvelt családi házas részén, közel a belvároshoz és az egyetemekhez ...

Eladó lakás

Pécs

Pécs-Mecsekoldalon, csendes zsákutcában, eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MODERN ...

Eladó lakás

Pécs

Olyan lakást keres, ahova csak beköltözni kell? Ajánlom ezt a csodaszép ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Pécs

Pécs kedvelt családi házas részén, közel a belvároshoz és az egyetemekhez ...

Eladó lakás

Pécs

Pécs-Mecsekoldalon, csendes zsákutcában, eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, MODERN ...

Eladó lakás

Pécs

Olyan lakást keres, ahova csak beköltözni kell? Ajánlom ezt a csodaszép ...