Eladó lakás Sajószentpéter 30 000 000 Ft

Leírás


Ne hagyja ki ezt a kiváló ajánlatot!

 

1975-ben épült téglaépületben található a 120 négyzetméteres, két emeletes, tágas társasházi ingatlan, mely ideális otthon a nagycsaládosok és azok számára, akik szeretnék élvezni a nyugalom és az egyensúly meghitt pillanatait saját otthonában.

 

Kis és nagy családosok számára egyaránt alkalmas. a lakás nyugati tájolású, így napközben garantált a természetes fény, esténként pedig naplementét csodálhatjuk otthonunkból. A kényelmes, komfortos lakásban a fűtést gáz kazán, illetve másodlagosan vegyes tüzelésű kazán is biztosítja a melegét. Az otthoni élet hatékonyan szervezhető a jól tagolt tereknek köszönhetően, az 5 különálló szoba pedig különféle alkalmazási lehetőségeket kínál! Parkolási lehetőség a saját udvarról nyíló garázsban adott. a lakáshoz tartozik egy erkély és terasz is, melyek kiváló helyszínt biztosítanak a reggeli kávézásokhoz, esti borozgatásokhoz vagy a könyvolvasásokhoz. 



A kertkapcsolattal rendelkező lakás pedig tökéletes lehetőség a filagóriával együtt a kerti partikhoz, barbecue-záshoz, vagy csak a szabadban eltöltött időhöz.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, ezt meg kell néznie!

 

Hitelre volna szüksége a vásárláshoz? pénzügyi szakértőnk bank független egyedi ajánlatokkal tudja segíteni a vásárlást és díjmentesen végig kíséri az egész folyamat során!



Amennyiben szeretné több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakemberekre bízni ingatlanügyeit vagy szüksége van pénzügyi tanácsadásra keressen ön is minket egyedi, személyre szabott ajánlatainkért!

Lakás részletei

Ár: 30 000 000 Ft
Méret: 112 négyzetméter
Azonosító: 11373846
Irodai azonosító: 698900304
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Lift