Eladó lakás Sándorfalva 34 900 000 Ft

Leírás

Örömmel átfogalmazom a hirdetés szövegét:

Sándorfalva központjában, a város szívében kínálunk eladásra egy első emeleti, 57 négyzetméteres lakást. Az ingatlan egy egyemeletes társasházban található, ahol mind a földszinten, mind az emeleten egy-egy lakás helyezkedik el. A téglából épült épületben található lakás fűtése konvektorral történik.

A lakás elrendezése kiváló, mivel két külön bejáratú szobával, egy tágas konyhával étkezővel, szeparált fürdőszobával és WC-vel, előszobával és tárolóval rendelkezik. A nagyobb szobából egy erkély nyílik, amelyről panorámás kilátás nyílik a környékre. Az ingatlanhoz tartozik egy épületen kívüli kerékpártároló és egy saját használatú, gondozott kert is.

A lakás elhelyezkedése ideális, hiszen mindössze 50 méteres távolságon belül található a buszpályaudvar, piac, ABC, játszótér, posta és orvosi rendelők is. Az erkélyről pedig a Pallavicini kastély csodálatos látványa tárul elénk, amely különleges élményt nyújt a lakók számára.

Ezt a lakást ajánljuk mindazok számára, akik Sándorfalva központjában, egy kisváros szívében szeretnének élni, ugyanakkor csendes és nyugodt környezetre vágynak. Amennyiben kérdése merülne fel, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal!

Lakás részletei

Ár: 34 900 000 Ft
Méret: 57 négyzetméter
Azonosító: 11395914
Irodai azonosító: LK030667-4664708
Cím: Eladó 57 nm-es lakás Sándorfalva
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota:
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 2

Térkép

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Sándorfalva

Eladóvá vált Sándorfalva központjában ez a bűbájos, két szobás, 57 ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Sándorfalva

Eladóvá vált Sándorfalva központjában ez a bűbájos, két szobás, 57 ...