Eladó lakás Siófok 172 000 000 Ft

Leírás

3D webséta: https://my.matterport.com/show/?m=eerSbmNJBYt

Siófok Balatonpartján, a méltán kedvelt Panoráma Part lakóparkban eladó ez a panorámás, II. emeleti, 72n m-es (plusz 18 nm erkély), 2018-ban elkészült lakás.

A lakás a lakópark legjobban tájolt részén van, ablakai a Balaton és a lakópark melletti zöld területre néznek, így a lakásba vagy a teraszra senki nem lát be. A nagy, 18 nm-es teraszra az amerikai konyhás nappaliból és az egyik hálószobából is ki lehet menni.
A lakás figyelemre méltó “attrakciója” a nappali egyik tükrös fala, mely úgy lett kialakítva, hogy a naplemente idején oly szép fényhíd nem csak a teraszról élvezhető, de beköltözik a nappaliba is, igazán extra látványt adva.
A lakás akár a teljes berendezéssel együtt is eladó.
A lakáshoz tároló és parkoló is tartozik, melyek jelen ár részét nem képezik, de igény esetén megvásárolhatóak.

Fűtés / hűtés
A lakáshoz egyedileg kialakított levegő hőszivattyús, távvezérelhető hűtés-fűtés tartozik, mely a jelenlegi hűtő-fűtő megoldások között a legmagasabb értéket képviseli.

Biztonság
A lakóparkban kiemelt figyelmet kapott a biztonság, amit külön kiépített kamerarendszer, biztonsági ajtózár, nyílászárók, és alumínium redőnyök biztosítanak.

Medence
Túl viharos a Balaton? Kellemes úszási és felfrissítési lehetőséget kínál a közös kertben elhelyezett úszómedence, mely CSAK a tulajdonosoknak és vendégeiknek áll rendelkezésre.

Saját Balatonpart
Egyedülálló módon, külön, a lakóknak fenntartott füves balatoni strandon mártózhat meg a hűs habokban vagy a Balatonba benyúló stégen napozhat távol, a közös hangos strandoktól de lakásától csupán néhány lépésre.

Minőség, felszereltség
A belső térben használt anyagok csúcsminőségűek, és a teraszokon magas minőségű fa hatású lamellás, elhúzható és állítható árnyékolástechnika került beépítésre.

Közös kert
Varázslatos, üdezöld, virágoskertekkel tarkított belső kertben mindenki megtalálja a kikapcsolódást vagy a szórakozási lehetőségeket. Kialakításra kerülnek többek között grillsütők, napozóágyak, játszótér és sportolási lehetőségek is.

A lakóparkról:

A lakópark “A” és “B” épülete 2018-ban, míg a “C” épület 2019-ben került átadásra. Mindkét épület közvetlenül a vízparton helyezkedik el, és a teraszokról csodálatos kilátás nyílik a csillogó Balatonra, a Balaton-felvidék vulkanikus hegyeire és tóba mélyen benyúló tihanyi-félszigetre.

A lakóparkhoz saját partszakasz tartozik, ahol saját, a lakók részére fenntartott, zárt strand került kialakításra; a zavartalan napozásról a Balatonba benyúló napozóstég gondoskodik.
Nagy odafigyeléssel készült el a kert, ahol virágoskerteket alakítottak ki és játszótér készült a gyerekeknek.

A terület közvetlenül a vízparton fekszik, gyönyörű kilátással a Balaton felé. A telek másik nagyszerű adottsága a városközponthoz közeli fekvése, 800 méterre, gyalogosan 10 percre megközelíthető a Fő tér a Jókai parkkal és a szabadtéri színpad. Keleti közvetlen szomszédja egy négy csillagos szálloda. Néhány percre van a vitorláskikötő, és a hajóállomás.
A telek északi, tó felőli oldala szélesebb, a tó menti partvonal az utcához képest északkelet-délnyugat irányba elfordul, a Tihanyi félsziget látványa erre a partvonalra merőleges.
A telek parti része jellemzően füves terület, virágos, gondozott díszkerttel.

A lakópark teljes területe több mint két hektár. A maga nemében egyedülálló terület, mert ez volt az utolsó, még elérhető, közvetlenül vízparti telek Siófokon, melyen új építésű lakások épülhettek!

Lakás részletei

Ár: 172 000 000 Ft
Méret: 72 négyzetméter
Azonosító: 11208261
Irodai azonosító: 298072
Cím: Erkel
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Kertkapcsolat

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Siófok

Silver Coast - D "Balaton Kapujában"- Siófok Ezüstpartján kínálunk eladásra változatos ...

Eladó lakás

Siófok

Eladásra kínálok a Balaton déli partján, Siófokon egy 180 m2-es társasházi ...

Eladó lakás

Siófok

Panoráma Part Siófok lakóparkban eladó egy 50 nm2-es ...

Eladó lakás

Siófok

Befektetők figyelem!Eladásra kínáljuk Siófok Kiliti városrészében, ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Siófok

Silver Coast - D "Balaton Kapujában"- Siófok Ezüstpartján kínálunk eladásra változatos ...

Eladó lakás

Siófok

Eladásra kínálok a Balaton déli partján, Siófokon egy 180 m2-es társasházi ...

Eladó lakás

Siófok

Panoráma Part Siófok lakóparkban eladó egy 50 nm2-es ...

Eladó lakás

Siófok

Befektetők figyelem!Eladásra kínáljuk Siófok Kiliti városrészében, ...