Eladó lakás Székesfehérvár 139 900 000 Ft

Leírás

Székesfehérvár méltán kedvelt részén, a Honvéd utcában eladó ez több okból is ritkaságnak számító, 2009-ben épült lakás.

Érdemes tudnod, hogy a lakásról virtuális bemutatót készítettünk, melyet a hirdetéseinkhez lehetőség szerint csatolunk. Ha mégsem találnád, szólj nekünk, örömmel elküldjük!
https://my.matterport.com/show/?m=oHCXHbHGx4o

Hogy miért ritkaság a lakás? Több okból is. Egyrészt a mérete miatt; bruttó 163nm (nettó 142nm), másrészt a hihetetlenül ízléses megjelenése miatt.
A lakás központja az egy légtérben, de egymástól mégis jól elkülönített konyha/étkező/nappali hármas. A három teljes értékű háló pedig egymástól a lehető legnagyobb távolságra, gyakorlatilag a lakás sarkain találhatóak. A szülői hálóhoz külön fürdőszoba tartozik, míg a másik két háló egy másik fürdőszobát tud használni.

A lakás két erkéllyel is rendelkezik; a kisebb az egyik hálóból nyílik, ez 4,32nm. A nagyobbik, 7nm-es az étkező/nappaliból.

A leendő lakók még 3 félszobával/gardróbbal gazdálkodhatnak, ezek jelenleg mosókonyha/tároló/gardrób funkciókkal rendelkeznek.
Ha sok tárolnivaló van, akkor sem kell mindent a lakásba felhordani, mert a lakáshoz egy saját, zárható tároló is tartozik.

Az épületben lift működik, így nem gond a 4. emeletre feljutni. Ha azért aggódnál, hogy ez a legfelső szint, és meleg/hideg lesz, ne tedd! A padlástér 40cm közeggyapot- és a falak 20cm-es szigetelése biztosítja a komfortos hőérzetet.

Apropó hőérzet, a lakásban a házközponti fűtést okosfűtéssel (Honeywell Home) egészítették ki, így a fűtési költség elenyésző. Nagy melegben természetesen klíma segíti a lakás hűtését.

A lakás a felső folyosó utolsó lakása, így átjárás nincs. A folyosó lakás előtti részére használati joga van a lakásnak, zárható ajtó került itt beszerelésre, melyet mind a társasház, mind a katasztrófavédelem engedélyezett.
Szomszédok miatt sem kell túl sokat aggódnod, mert egyrészt tök jó lakóközösség van, másrészt a lakás összesen a legrövidebb fala felé ér össze más lakással.

A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely is, mely 8,9 millió Ft-ért vásárolható meg.



Lakás részletei

Ár: 139 900 000 Ft
Méret: 163 négyzetméter
Azonosító: 11387844
Irodai azonosító: 316513
Cím: Honvéd utca
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Székesfehérvár, Belváros

Székesfehérváron a TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN, a Fő utca szomszédságában, ...

Eladó lakás

Székesfehérvár

L-004093. Székesfehérvár frekventált, megújuló, folyamatosan fejlődő ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Székesfehérvár, Belváros

Székesfehérváron a TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN, a Fő utca szomszédságában, ...

Eladó lakás

Székesfehérvár

L-004093. Székesfehérvár frekventált, megújuló, folyamatosan fejlődő ...