Eladó lakás Tata 42 900 000 Ft

Leírás

Minőségi Megújulás és Kényelem – IDE CSAK KÖLTÖZNIE KELL!

Ha Önnek fontos, hogy egy jól elrendezett, FRISSEN FELÚJÍTOTT otthonra találjon, amely készen áll az azonnali beköltözésre, akkor figyelmébe ajánljuk ezt a TATAI LAKÁST!

A DOT-ING INGATLANIRODA eladásra kínál egy 49 nm-es, NEGYEDIK emeleti, 2 szobás PANEL LAKÁST egy kiválóan szigetelt, négyemeletes társasházban.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:

Ahogy belépünk a lakásba, egy tágas, járólappal burkolt előszoba fogad minket, amely kényelmes átjárást biztosít az összes helyiséghez. A szobák külön nyílnak és laminált parkettával burkoltak, meleg és otthonos hangulatot árasztanak. A tágas nappaliból nyílik egy kellemes franciaerkély, ahol élvezhetjük a friss levegőt.
A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, mindkettő járólappal és csempével borított, modern megjelenést és praktikus elrendezést biztosítva. A konyha az előszobából könnyen megközelíthető, szintén járólapos, ami egyszerre esztétikus és könnyen tisztítható.
A lakás délkeleti tájolásának köszönhetően egész nap világos és napfényes, ami különösen vonzóvá teszi ezt az otthont.

MŰSZAKI FELÚJÍTÁSOK:
2024-ben az ingatlan átfogó műszaki felújításon és modernizáción esett át, amely magában foglalta az összes alapvető infrastruktúra teljes korszerűsítését. Ennek részeként az ELEKTROMOS- ÉS VÍZHÁLÓZAT TELJES CSERÉJE megtörtént, garantálva a biztonságos és megbízható működést hosszú távon.

A felújítás kiterjedt az összes BELSŐ TÉR ÁTALAKÍTÁSÁRA, beleértve a BELTÉRI AJTÓK cseréjét, valamint a HIDEG- ÉS MELEGBURKOLATOK KORSZERŰSÍTÉSÉT. A FÜRDŐSZOBA ÉS A WC IS TELJES FELÚJÍTÁSON esett át, új vízvezetékek és MODERN SZANITEREK BEÉPÍTÉSÉVEL.

Az ingatlan biztonságát egy PRÉMIUM KATEGÓRIÁS, TÖBB PONTON ZÁRÓDÓ BIZTONSÁGI AJTÓ garantálja, amely nemcsak a funkcionalitásban, de a biztonságban is kiemelkedő.

A lakás komfortját tovább növeli egy beépített SAMSUNG (3.5 KW) KLÍMABERENDEZÉS, amely a nyári időszakban optimális hőmérsékletet biztosít. Az összes helyiség modern MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL van felszerelve, amelyek REDŐNNYEL ÉS SZÚNYOGHÁLÓVAL ELLÁTOTTAK, biztosítva a hatékony szellőzést és árnyékolást.

A KONYHA: PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, GÉPESÍTETT(elektromos főzőlap és sütő, pára elszívó) KONYHABÚTOR KERÜLT BEÉPÍTÉSRE, amely modern kényelmet és kiváló minőségű anyagokat ötvöz.

A lakás fűtéséről TÁVHŐ gondoskodik, LAPRADIÁTOROKKAL, amelyek energiahatékony módon biztosítják a kellemes hőérzetet.

Az ingatlan további előnyei, hogy a lakáshoz saját tároló is tartozik, amely kiváló lehetőséget biztosít a praktikus tárolásra.

Az ingatlan 1/1 TULAJDONÚ, TEHERMENTES, így azonnal birtokba vehető, nincs szükség várakozásra – csak költöznie kell!


A TÁRSASHÁZRÓL:
• A társasház egy NÉGY szintes panel épület. Külső homlokzata SZIGETELT, ami energiatakarékosságot eredményez.
• A házban komolyabb felújítások történtek, ennek során kicserélték a bejárati ajtót, illetve a lépcsőfordulókban található nyílászárókat, így a lépcsőházban mindig kellemes hőmérséklet uralkodik, ezzel is csökkentve a lakások fűtési költségeit.
• A KÖZÖS KÖLTSÉG 9000 Forint havonta, ami magában foglalja a biztosítást, takarítást és a szemétszállítást és egy felújítási alapot.
• Az ingatlan környékén az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, és a parkolóhelyek könnyen megközelíthetők a ház közelében.

KÖRNYÉK:

• Az ingatlan közvetlenül a csodálatos Öreg-Tó szomszédságában helyezkedik el, és mindössze pár perces sétával elérhető a Tatai vár és az Eszterházy Kastély is.
• Tata kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, az 1-es főút és az M1-es autópálya mellett a Budapest-Győr vasútvonal is áthalad a városon.


Amennyiben a DOT-ING INGATLAN által kínált LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, megtekintéssel kapcsolatban kérem hívjon bizalommal!

Ár: 42.9M FT

Farkas Gergely
farkas.gergely@dot-ing.hu
+36 30 322 1015

Lakás részletei

Ár: 42 900 000 Ft
Méret: 49 négyzetméter
Azonosító: 11434350
Irodai azonosító: 8410
Cím: Tata
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Tata

Eladó Tatán az Óváros központjában egy 50 nm-es, jelenleg irodaként ...

Eladó lakás

Tata

Minőségi Megújulás és Kényelem - ELADÓ TATAI OTTHON A BARTÓK utcában Ha ...

Eladó lakás

Tata

TATÁN AZ ÓVÁROSBAN 50 m2-es LAKÁS ELADÓ UDVARI KOCSI-BEÁLLÓVAL. Eladó ...

Eladó lakás

Tata

Eladó Tatán az Óváros központjában egy 50 nm-es, jelenleg irodaként ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Tata

Eladó Tatán az Óváros központjában egy 50 nm-es, jelenleg irodaként ...

Eladó lakás

Tata

Minőségi Megújulás és Kényelem - ELADÓ TATAI OTTHON A BARTÓK utcában Ha ...

Eladó lakás

Tata

TATÁN AZ ÓVÁROSBAN 50 m2-es LAKÁS ELADÓ UDVARI KOCSI-BEÁLLÓVAL. Eladó ...

Eladó lakás

Tata

Eladó Tatán az Óváros központjában egy 50 nm-es, jelenleg irodaként ...