Eladó lakás Tata 44 500 000 Ft

Leírás

Minőségi Megújulás és Kényelem - ELADÓ TATAI OTTHON A BARTÓK utcában

Ha Önnek is fontos, hogy egy jól elrendezett, FRISSEN felújított otthont vásároljon, mely már csak a beköltözést várja, akkor figyelmébe ajánljuk ezt az egyedi stílusban átalakított Tatai lakást.


A Dot-Ing Ingatlaniroda egy négyemeletes, kiválóan szigetelt társasházban kínál eladásra egy 43 négyzetméteres, harmadik emeleti, két szobás lakást.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:

Az ingatlan tulajdonosai 2024-ben mélyreható átalakítást és felújítást eszközölték az otthont, mely az ingatlan teljes átalakítását és modernizálását jelentette.
Az alapos munkálatok során kiemelt figyelmet szenteltek mind a villany- és vízhálózat cseréjére, mind pedig a lakás belső tereinek megújítására. Ez magában foglalta a beltéri ajtók, a hideg burkolatok felújítását, valamint a fürdőszoba átalakítását és a radiátorok, nyílászárók cseréjét.
A bejárati ajtót prémium kategóriás, több ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték, biztosítva ezzel az otthon biztonságát és funkcionalitását. További fejlesztésként egy inverteres klíma került beépítésre, melyek a nyári hónapokban kellemes hőmérsékletet biztosítanak.

MAJD EGY ÚJ PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, GÉPESÍTETT KONYHABÚTOR KERÜLT BEÉPÍTÉSRE, MELY KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT ÉS MODERN KONYHAI KÉNYELMET BIZTOSÍT. EZENKÍVÜL MINDEN HELYISÉG ÚJ VINYL PARKETTÁT KAPOTT, AMELY FRISS ÉS ELEGÁNS MEGJELENÉST KÖLCSÖNÖZ AZ OTTHONNAK.

A kényelmet tovább fokozza, hogy az ingatlan FŰTÉSÉT elektromos padlófűtés biztosítja, mely három termosztáttal külön helységenként is szabályozható. A melegvízről egy ÚJ ARISTON okos bojler gondoskodik.

Az ingatlanhoz saját és közös tároló is tartozik, amelyek praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak a lakók számára.
Ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy életstílus és a kényelem szinonimája, mely modern és funkcionalitásában is kiemelkedő.

A VÉTELÁR RÉSZE:
• Egyedi tervezésű, kiváló minőségű új konyhabútor, mely magában foglalja a főzőlapot, sütőt és a mosogató gépet, mindegyik garanciális új állapotban.
• inverteres klíma a tökéletes klímateremtés érdekében.


A TÁRSASHÁZRÓL:
• A társasház NÉGY EMELETES. Külső homlokzata SZIGETELT, ami energiatakarékosságot eredményez.
• A házban komolyabb felújítások történtek, ennek során kicserélték a bejárati ajtót, illetve a lépcsőfordulókban található nyílászárókat, így a lépcsőházban mindig kellemes hőmérséklet uralkodik, ezzel is csökkentve a lakások fűtési költségeit.
• A KÖZÖS KÖLTSÉG 9600 Forint havonta, ami magában foglalja a biztosítást, takarítást és a szemétszállítást és egy felújítási alapot.
• Az ingatlan környékén az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, és a parkolóhelyek könnyen megközelíthetők a ház közelében.

KÖRNYÉK:
• A lakás csendes nyugodt környezetben található, de mégis a belvároshoz közel, parkolás az épület mellett lehetséges. Tiszta rendezett lépcsőház, jó lakóközösséggel. A közelben bevásárlási lehetőségek SPAR, LIDL megtalálható.
• Tata kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, az 1-es főút és az M1-es autópálya mellett a Budapest-Győr vasútvonal is áthalad a városon.

Ár: 44.500.000 Ft

Amennyiben még nem találta meg álmai otthonát, és szeretné egy modern, biztonságos, csendes környezetben tölteni hétköznapjait, akkor válassza az egyik legjobb paraméterekkel rendelkező újszerű otthont az ingatlanpiac palettájáról.

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg, előre egyeztetett időpontban!
Kérje ingyenes hitelszűrésünket 18 bank ajánlatából. CSOK, kamattámogatott hitel, teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

Ne habozzon, ha felkeltettük érdeklődését ezen a lakáson. Hívjon minket bizalommal, és egyeztessen velünk a megtekintésről!

Dot-Ing Ingatlaniroda: A kulcs az új élethez.

Kapcsolat:
Farkas Gergely
E-mail: farkas.gergely@dot-ing.hu
Telefonszám: +36 30 322 1015

Lakás részletei

Ár: 44 500 000 Ft
Méret: 43 négyzetméter
Azonosító: 11414880
Irodai azonosító: 8569
Cím: Tata
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota: Felújított
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Tata

Teljesen felújított 2 szobás, 42nm-es, klímás lakás keresi igényes új ...

Eladó lakás

Tata

Eladó Tatán az Óváros központjában egy 50 nm-es, jelenleg irodaként ...

Eladó lakás

Tata

Azonnal költözhető, háromszobás lakást keres Tatán? De legyen alacsony ...

Eladó lakás

Tata

TATÁN AZ ÓVÁROSBAN 50 m2-es LAKÁS ELADÓ UDVARI KOCSI-BEÁLLÓVAL. Eladó ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Tata

Teljesen felújított 2 szobás, 42nm-es, klímás lakás keresi igényes új ...

Eladó lakás

Tata

Eladó Tatán az Óváros központjában egy 50 nm-es, jelenleg irodaként ...

Eladó lakás

Tata

Azonnal költözhető, háromszobás lakást keres Tatán? De legyen alacsony ...

Eladó lakás

Tata

TATÁN AZ ÓVÁROSBAN 50 m2-es LAKÁS ELADÓ UDVARI KOCSI-BEÁLLÓVAL. Eladó ...