Eladó lakás Tatabánya 35 900 000 Ft

Leírás

EGYEDI STÍLUSBAN ÁTALAKÍTOTT OTTHON - TATABÁNYA CSERI UTCA

Ha fontos Önnek, hogy jó elrendezésű, egyedi stílusban kialakított, ingatlant vásároljon…és terveiben már csak a költözés szerepel, akkor ezt most megtalálta…

A Dot-Ing Ingatlaniroda egy négyemeletes társasházban kínál eladásra egy 55 négyzetméteres, HARMADIK EMELETI otthont. Ez a különleges lakás AMERIKAI-KONYHÁS NAPPALIVAL, két hálószobával és tágas ERKÉLLYEL büszkélkedik, kihangsúlyozva a modern kényelmet és stílust.

LAKÁS ÁTALAKÍTÁSA ÉS JELLEMZŐI:

Az ingatlan tulajdonosai 2023-ban átfogó felújítást végeztek az otthonon. A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítottak mind a villany- és vízhálózat cseréjére, mind a lakás belső tereinek megújítására.
A felújítás részeként a beltéri ajtókat, valamint a hideg és meleg burkolatokat is prémium kategóriás, minőségi anyagokra cserélték le. A hálókban padlószőnyeg, az előszobában és a konyhában 60x60 -as lapburkolatot használtak, míg a nappaliban vinyl padló került.
Az ablakokat 2 rétegű üveggel szerelt műanyagra nyílászárókra cserélték, minden helyiségben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva.
Az álmennyezetbe szerelt LED paneleknek köszönhetően az otthon még modernebb megjelenést kapott. A bejárati ajtót prémium kategóriás, több ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték, növelve az ingatlan biztonságát. Ezek az átalakítások együttesen új, modern arculatot adtak az otthonnak.


- Megújult belső tér:
Az eredeti nappaliból egy praktikus amerikai konyhás nappali vált, lehetővé téve két hálószoba kialakítását az 55négyzetméteres területen. Az otthon fiatalos, praktikus kialakítása és esztétikai minősége együttesen egy kellemes és biztonságos környezetet teremt, ahol az élet öröme minden egyes négyzetméteren érezhető.
A nappaliból való kilépés egy 3.6 négyzetméteres erkélyre vezet. A fürdőszoba is magában hordozza az egyediséget, a beépített sarokkád, a minőségi szaniterek és a színek harmonikus elegye pedig minden ízlést kielégít, különösen a minimál stílust kedvelők számára.

- Pihenés és komfort:
Az ingatlanban két tágas, ízlésesen kialakított hálószoba biztosítja a pihenés és kikapcsolódás terét. A kényelmet tovább fokozza a TÁVHŐ által szolgáltatott meleg, ÚJ LAPRADIÁTOROS HŐLEADÓKKAL. Ezáltal az energiahatékony fűtés költségei az évszakok változásával is arányosan alakulnak.
Az otthon újabb kényelmet kapott egy MIDEA TÍPUSÚ KLÍMA beépítésével, mely a nyári hónapokban kellemes hőmérsékletet biztosít.

Az ingatlanhoz saját és közös tároló is tartozik.

Ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy életstílus és a kényelem szinonimája.

A VÉTELÁR RÉSZÉT TARTALMAZZA:
- Egyedi tervezésű, kiváló minőségű konyhabútor, mely magában foglalja a BOSH márkájú mosogatógépet, indukciós főzőlapot, sütőt, valamint a beépített SAMSUNG mikrohullámú sütőt.(5 év garanciával)
- MIDEA márkájú 3.6 kW inverteres klímát a tökéletes klímateremtés érdekében..
- Praktikusan kialakított előszobaszekrény, mely egyedileg tervezett és beépített a maximális tárolási igények kielégítésére.


A TÁRSASHÁZRÓL:
• A társasház NÉGY EMELETES.
• A házban komolyabb felújítások történtek, ennek során kicserélték a bejárati ajtót, illetve a felszálló vezeték cseréje is megtörtént.
• A KÖZÖS KÖLTSÉG 15000 Forint havonta, ami magában foglalja a biztosítást, takarítást és a szemétszállítást és egy felújítási alapot.
• Az ingatlan környékén az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, és a parkolóhelyek könnyen megközelíthetők a ház közelében.

KÖRNYÉK:
• A lakás csendes nyugodt környezetben található, de mégis a belvároshoz közel, parkolás az épület mellett lehetséges. Tiszta rendezett lépcsőház, jó lakóközösséggel. A közelben bevásárlási lehetőségek SPAR, LIDL, ALDI is megtalálható.
• Tatabánya kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, az 1-es főút és az M1-es autópálya mellett a Budapest-Győr vasútvonal is áthalad a városon.

Ár: 35.900.000 Ft

Amennyiben még nem találta meg álmai otthonát, és szeretné egy modern, biztonságos, csendes környezetben tölteni hétköznapjait, akkor válassza az egyik legjobb paraméterekkel rendelkező újszerű otthont az ingatlanpiac palettájáról.

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg, előre egyeztetett időpontban!
Kérje ingyenes hitelszűrésünket 18 bank ajánlatából. CSOK, kamattámogatott hitel, teljes körű ügyintézés, teljes jogi képviselettel.

Ne habozzon, ha felkeltettük érdeklődését ezen a lakáson. Hívjon minket bizalommal, és egyeztessen velünk a megtekintésről!

Dot-Ing Ingatlaniroda: A kulcs az új élethez.

Kapcsolat:
Farkas Gergely
E-mail: farkas.gergely@dot-ing.hu
Telefonszám: +36 30 322 1015

Lakás részletei

Ár: 35 900 000 Ft
Méret: 55 négyzetméter
Azonosító: 11401062
Irodai azonosító: 8436
Cím: Tatabánya
Emelet: 3. emelet
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Tatabánya

Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168368 ...

Eladó lakás

Tatabánya

Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168998 ...

Eladó lakás

Tatabánya

ÚJÉPÍTÉSŰ, KÖRNYEZETBARÁT, MEGÚJULÓ ENERGIÁNAK MEGFELELŐ OTTHONOK ...

Eladó lakás

Tatabánya

Nagycsaládosok, befektetők figyelem! Eladó Tatabánya - Gál István ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Tatabánya

Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168368 ...

Eladó lakás

Tatabánya

Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168998 ...

Eladó lakás

Tatabánya

ÚJÉPÍTÉSŰ, KÖRNYEZETBARÁT, MEGÚJULÓ ENERGIÁNAK MEGFELELŐ OTTHONOK ...

Eladó lakás

Tatabánya

Nagycsaládosok, befektetők figyelem! Eladó Tatabánya - Gál István ...