Eladó lakás Tiszaújváros 58 800 000 Ft

Leírás


Tiszaújváros frekventált helyén gyönyörű, parkos környezetben eladó egy magas minőségű, rendkívül kedvező rezsijű, 3 nagy szobával rendelkező, 88 nm-es napfényes, tágas, 2. emeleti lakás teljes berendezéssel. 

Az ingatlan remek elosztású, hangulatos belső terekkel rendelkezik. Minőségi burkolatok és beépített bútorok jellemzik. A lakás gondozott, folyamatosan karbantartott. Számos extrával is felszerelték: klíma, víztisztító berendezés, riasztó is található benne. A kazánt három éve cserélték.

A társasház porotherm téglából épült, 10 cm vastag szigeteléssel látták el az építéskor. Az ablakok hőszigetelt műanyag nyílászárók, az ajtók minőségi fából készültek. A gázszámla 8000 forint havonta, az éves fogyasztás 900-1100 m3 között mozog. 

Ezt a nagyszerű ingatlant azoknak ajánlom, akik a város egyik legjobb helyén, nyugodt, rendezett, igényes környezetben szeretnének élni, egy alacsony rezsijű lakásban, amelybe akár azonnal be is lehet költözni.

Befektetőknek is ajánlom, mert ez az ingatlan hosszú távon is értékálló, emellett a város területén folyó ipari beruházásoknak köszönhetően könnyen kiadható.

A lakáshoz egy garázs is megvásárolható!

Várom hívását! 70/333-7428

Amennyiben hitelre van szüksége, irodánk független hitelszakértője készséggel áll az ön rendelkezésére.

 

Lakás részletei

Ár: 58 800 000 Ft
Méret: 88 négyzetméter
Azonosító: 11333339
Irodai azonosító: 698900061
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Ingatlan állapota: Kitűnő
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Lift

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Tiszaújváros

RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHAT! Kárpátia Társasházban különleges ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Tiszaújváros

RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHAT! Kárpátia Társasházban különleges ...