Eladó lakás Tiszavasvári 8 900 000 Ft

Leírás

Kertkapcsolatos, remek elrendezésű lakás tárolóval, a központtól nem messze!

Tiszavasvári rendezett, kertvárosi részén, szép házakkal beépült utcában, 2 lakásos társasházban eladó egy 63m2-es, 2 különnyíló szobás, de könnyedén 3 szobássá is alakítható, igény szerint felújítandó, kellemes fényviszonyú, zöldre néző, kertkapcsolatos lakás, saját használatú tárolóval.

Az ingatlan 2 különnyíló szoba, egy étkezős, ablakos konyha, egy szintén ablakos fürdőszoba+wc, egy kamra, és egy előszoba helyiségek kaptak helyet. Elrendezése praktikus, kisebb családok, fiatalok, összeköltözők, párok, idősek számára is ideális lakóteret biztosít.

Az ingatlan igény szerinti felújítás után költözhető, kis ráfordítással is lakályossá tehető. Fűtését gázkonvektorok, melegvíz ellátást villanybojler biztosítják.
Pár éve több ablakot és a bejárati ajtót is jó minőségű, thermoplán üveges fa nyílászáróra cserélték. Fenntartása kedvező, a közművek saját mérőórával rendelkeznek.

A lakáshoz tartozik egy saját használatú, kb. 4m2-es kerti tároló is, mely ideális a használaton kívüli dolgok tárolására. A telek 424m2-es, rendezett, a két lakás közös használatában van. A szomszédok rendezett életvitelt folytató emberek.

A környéken minden elérhető, amire a mindennapokban szükség lehet. Akár sétatávolságra elérhető a városközpont, ahol óvoda, iskola, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek is megtalálhatóak. A hasonló távolságra található autóbuszállomásról átszállás nélkül elérhető többek között Nyíregyháza, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Eger és Hatvan is, emellett a vasútállomásra is könnyen eljuthatunk, amely a Debreceni fővonalhoz csatlakozik.

Az ingatlan irányára: 8,9 M Ft

Irányár: 8900000 Ft

Referencia szám: LK089435

Lakás részletei

Ár: 8 900 000 Ft
Méret: 63 négyzetméter
Azonosító: 11377093
Irodai azonosító: LK089435-4628562
Emelet: Földszint
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: kertre néző
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Kertkapcsolat
  • Tároló

Térkép