Eladó lakás Üröm 13 900 000 Ft

Leírás

Üröm központjában, a Templom térnél, rendezett, jó lakóközösségű, 6 lakásos lakóházban eladó egy csendes, kertre néző, 38m2-es, másfél szobás, TELJES FELÚJÍTÁST IGÉNYLŐ, beépíthető tetőtérrel rendelkező, jól alakítható lakás, TÁGAS SAJÁT TERASSZAL, saját tárolóhelyiséggel, beépíthető tetőtérrel.

Az ingatlanban két szoba, egy konyha, és egy fürdőszoba+wc helyiségek találhatóak. Belső elrendezése jól alakítható.
A bejárat előtt kiülésre, pihenésre alkalmas, tágas, NYITOTT TERASZ kapott helyet, mely igény szerint be is fedhető.
Az ingatlan állapotát tekintve TELJES FELÚJÍTÁST IGÉNYEL, melynek előnye, hogy új tulajdonosa úgy alakíthatja ki saját igényei szerint új otthonát, hogy a mások ízlése szerint elkészült beruházásokat a vételárban nem kell megtérítenie.
Az épület fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, mely meg is tartható, de villany, vagy gázfűtésre is könnyen át lehet állni, mindkettőhöz adottak a lehetőségek.

Az épület masszív alapozásra épült, statikai állapota remek. Tetőzete két jól elkülönülő részből áll, melyből az egyiket 2 évvel ezelőtt teljesen lecseréltek, hibátlan állapotnak örvend. A tető másik része felújítást, vagy cserét igényel. A falazat stabilan megépített, repedések, hézagok nem találhatóak rajta sehol
A lakás tetőtere könnyen beépíthető, így a lakótér további 1-2 szobával növelhető, továbbá fent is kialakítható egy kellemes kilátást adó, zöldre néző terasz.

A házhoz egy 8m2-es, tégla építésű tárolóhelyiség is kapcsolódik, ahol most a fűtést biztosító kazán is megtalálható. A tároló funkció betöltése mellett, a helyiség akár a lakótérhez is nyitható.

Az ingatlan 6 lakásos házban kapott helyet, a lakóközösséget rendezett körülmények között élő szomszédok alkotják, a többi lakás mindegyike felújított, az udvar kifejezetten rendezett összképet mutat. Gépkocsibeállás az udvarba a tárolóhelyiség elbontása esetén megoldható, ennek a helyére alakítható ki parkolóhely.

A környezet csendes, rendezett, ugyanakkor Üröm központi részén helyezkedik el. Oktatási intézmények, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek karnyújtásnyira elérhetőek. A 3 percre található autóbuszmegállóból (Templom tér), közvetlen járat közlekedik az Árpád híd autóbuszállomásra, a BKK járataihoz hasonló, sűrű követésű menetrenddel.

Az ingatlan irányára: 13,9 M Ft

Irányár: 13900000 Ft

Referencia szám: LK091431

Lakás részletei

Ár: 13 900 000 Ft
Méret: 38 négyzetméter
Azonosító: 11268779
Irodai azonosító: LK091431-4445685
Erkély mérete: 12.00 négyzetméter
Emelet: Magasföldszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Ingatlan állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: kertre néző
Kert: Saját kert
Egész szobák: 1
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Kertkapcsolat
  • Tároló

Térkép

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Üröm

Befektetőknek! Ürömön sorházi lakás eladó!

Üröm ...

Hasonló lakás hirdetések

Eladó lakás

Üröm

Befektetőknek! Ürömön sorházi lakás eladó!

Üröm ...