Eladó lakás Veresegyház 89 980 000 Ft

Leírás

Veresegyház Berkenye 6. családi ház bemutatása
A házat a tulajdonosok maguk értékesítik, ingatlan ügynökök segítségét köszönjük, de nem kívánunk élni vele!
Az ingatlan bemutatás röviden:

93 m2 300m2-es telken. 3 hálószoba, amerikai konyhás nagy nappali, egy fürdőszoba (WC. tusoló, kád, 2 mosdó) 1 mosókonyha + WC. Gázkonvektoros fűtés. Nappali fürdő mosókonyha padlófűtés. Hálószobákban konvektor. Konyhában főzőlap, beépített sütő, mikrohullámú sütő. Kerti sütögető, kis faház. További részletekért olvass tovább....

A ház bemutatása bővebben:

Csodaszép, ízlésesen megkreált ház (hivatalosan 93 m2-es ikerház, de nincsenek sehol közös falak a másik ikerházzal (a tető szerkezetet köti össze egy egy "álltető") várja igényes, új tulajdonosát Veresegyház egyik legmagasabb pontján. Telek mérete 300 m2

A ház 2019 tavaszán lett készen, és bár nagyon imádjuk, de - egy 8 éves külföldi munkaszerződés miatt - kénytelen vagyunk megválni tőle.

Az új tulajdonosnak csak be kell költöznie, minden csili-vili új! Modern IKEA-s nagy konyha, központi pulttal, ahonnan a főzőcskéző anyuka (apuka?) szemmel követheti a nappaliban zajló családi életet.

Főzőpultba beépített főzőlap található. A sütőt és a mikrohullámú sütőt pedig a szekrénybe építtettük be a minél kényelmesebb főzés érdekében. A konyhabútor fehér magasfényű fronttal és önműködően visszacsúszó fiókokkal, polcokkal vannak felszerelve.

Előszobában és a hálóban IKEA beépített tükrös gardrób szekrények találhatóak, amelyek szintén önműködően visszacsúszó fiókokkal és polcokkal vannak felszerelve. A kabátok, ingek, zakók szellős elhelyezéséről beépített emelő gondoskodik.

Csodás fények, ragyogóan világos nappali és további 3 szoba, melyek ablakából a városra és a gyönyörű szépségű tájra láthat, miközben gyönyörködik a naplementében.


A nagy fürdőszobában kád, tusoló és WC található. A család további kényelmét egy mosókonyha és egy különálló WC (beépített bidé-vel) szolgálja. Minkét helyiségben szintén padlófűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Mindkét helyiségben nagy ablakok biztosítják a természetes fényt. Az ablakok speciális fóliával vannak ellátva, amelyek a fényt beengedik, viszont a kíváncsi tekinteteket kívül tartják.

A konyhából praktikusan nyíló kiskamra elnyeli a hűtőszekrényt és mindent ami - a főzéshez szükséges - alapanyag tárolására szolgál.

A ház kellemes melegéről, fűtésről gázkazán gondoskodik.

Nappaliban, fürdőben, mosókonyhában padlófűtés a szobákban radiátor biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg időkben.

Forró nyári napokon a klímaberendezésnek köszönhetően kellemes időben élvezhetik az otthonuk varázsát!

Az családi ház minden ablaka redőnnyel és lehúzható szúnyoghálóval van felszerelve.
A kertben található egy kiépített kör alakú bográcsozó és grillező, ahol isteni étkek készíthetők. A kényelemről a kerti sütögetőhöz tartozó ülőhelyek gondoskodnak.
A sok lim-lom tárolására egy tűzpiros - egyedileg gyártott - szerszámos házikót állítottunk az előkertbe.

Helyi közlekedés is biztosított, azoknak, akik nem akarnak kocsival közlekedni vagy a gyermeket kocsival iskolába vinni. A háztól 70 m-re van a helyi járat megállója.

Veresegyházon több bölcsőde, óvoda 500 m-re, általános iskola és középiskola is található, így a gyermekes családoknak is ideális választás.

Tömegközlekedéssel Budapestre vonattal és 4 különböző buszjárattal 40 perc alatt lehet eljutni.

Aki autóval kíván Budapestre menni, annak 25 - 30 percre van szüksége. Két lehetőség közül választhat: az M3 autópályán vagy Fóton keresztül.

Veresegyházon szinte minden áruházlánc, bank és egyéb szolgáltató képviselteti magát, ezért ki sem kell mozdulni a városból, ha vásárolni vagy ügy intézni szeretnénk. Aki szereti a friss piacon beszerezhető zöldségeket, élelmiszereket azokat várja a szerdán és szombaton megtartott városi piac, amely országszerte méltán híres.

A ház belső tere frissen van festve, így akár azonnal költözhető!

A házat a tulajdonosok maguk értékesítik, ingatlan ügynökök segítségét köszönjük, de nem kérjük!

Gyere nézd meg szeretett házunkat és szeress bele!

Lakás részletei

Ár: 89 980 000 Ft
Méret: 93 négyzetméter
Azonosító: 11331578
Cím: Berkenye utca 6
Erkély mérete: 25.00 négyzetméter
Rezsi: 20 000 Ft/hó
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Dupla komfort
Építési év: Újszerű
Tulajdonviszony: Saját
Bútorozott: Részben bútorozott
Kilátás: panorámás
Kert: Saját kert
Egész szobák: 4
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Klíma
  • Lift
  • Pince
  • Kertkapcsolat
  • Tároló
  • Kocsibeálló

Térkép